Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H theodosis έγραψε:
Παρατήρησα ότι τό "Xiaomi service framework" είναι πρώτο στην λίστα με τα wakeup triggers. Γνωρίζει κάποιος την λειτουργία του;
(Ένα γρήγορο google-άρισμα δεν μου έδωσε σαφή απάντηση.)
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
What is the Xiaomi service framework? - Xiaomi Mi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
Από ότι κατάλαβα η λύση-ΓΙΑ ΟΛΑ- είναι το φλασσάρισμα της Ελληνικής Ρομ!!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Ο/H geotzia έγραψε:
Ο/H theodosis έγραψε:
Παρατήρησα ότι τό "Xiaomi service framework" είναι πρώτο στην λίστα με τα wakeup triggers. Γνωρίζει κάποιος την λειτουργία του;
(Ένα γρήγορο google-άρισμα δεν μου έδωσε σαφή απάντηση.)
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
What is the Xiaomi service framework? - Xiaomi Mi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
Από ότι κατάλαβα η λύση-ΓΙΑ ΟΛΑ- είναι το φλασσάρισμα της Ελληνικής Ρομ!!!!
Το είχα βρεί και εγώ αυτό που έστειλες.
Επίσης την τελευταία έκδοση της ελληνικής Ρομ έχω...
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk -
Εκανα την αναβαθμιση μαλλον τα ιδια εχουμε..
Πραγματικα δε μπορω να καταλανω τι συμβαινει ρε παιδια..καινουργια συσκευη και να χει θεματα.. -
παιδια εσεις που το εχετε στα χερια σας...
απο θεμα μπαταριας...
βγαζει την μερα; -
μπα...τη μέρα κοιμάται...σαν τους βρικόλακες.
είναι κινητό της "νύχτας" αυτό...γυρίζει σε κακόφημα μπαρ και τέτοια...
εννοείται ότι τη βγάζει τη μέρα.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αν το αφηνεις απο τα χερια σου, κραταει σίγουρα μερα.. Αν το εχεις κολλημενο πανω σου, το βραδυ θα θελει φορτιση..αλλα κανει τοσο γρήγορα που δεν σε πειράζει..
-
Ο/H haris8 έγραψε:
παιδια εσεις που το εχετε στα χερια σας...
απο θεμα μπαταριας...
βγαζει την μερα;
)
-
τ ίδιο drain κ μετα την σημερινή φόρτιση παιδιά. Μήπως χρειαστεί να τ στείλω πίσω;
-
Ο/H giwrghsx2 έγραψε:
τ ίδιο drain κ μετα την σημερινή φόρτιση παιδιά. Μήπως χρειαστεί να τ στείλω πίσω;
Πέρνα ελληνική Ρομ, ή οποία θα κάνει rooted την συσκευή.
Έπειτα κατέβασε το gsam battery monitor, το οποίο μετά από έναν κύκλο χρήσης, θα σου δώσει μία καθαρή εικόνα για το τί φταίει.
Καλό είναι επίσης να κατεβάσεις την εφαρμογή "wakelock detector", ώστε να τσεκαρεις τί τρώει την μπαταρία όταν δε χρησιμοποιείς το κινητό.
Σημειοτέον, και στο Redmi pro μου, το battery usage στο security είναι αρκετά άστοχο με τα ποσοστά του.
Ελπίζω να βοήθησα.
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk -
Μόλις ήρθε και το δικό μου τέρατακι από mygad το 32αρι
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
για ρίξε και την έκδοση με την οποία σου το στείλανε....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα