@Alex_MLT θα το δεις κ θα πάθεις ατύχημα.... κ όχι μόνο εσύ, αλλά κ οι τριγύρω, ιδίως όταν ακούσουν την τιμή που το πήρες!!!!

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Για κοίτα και εδώ, είναι και από Ευρώπη: Redmi Pro - shop.gizchina.comΟ/H anestis3 έγραψε:
καλησπέρα παιδιά,
αυτή εδώ η έκδοση είναι οκ; (επειδή γενικά διάβασα οτι θα περάσω πιο εύκολα rom αν έχει μέσα την official,απλά βλέπω οτι την αποκαλεί 'international official rom')
Xiaomi Redmi Pro 32GB ROM 4G Phablet-233.85 Online Shopping| GearBest.com
να σκεφτώ οτι είναι λίγα τα 32gb; η τιμή είναι πολύ καλή (με το κουπόνι..)
Συγνώμη για το λίνκ, το ξέχασα ότι δεν κάνει να τα ποστάρουμε έτσι..Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Τι να σου πώ, εμένα ακριβούτσικη τιμή μου φαίνεται...
=============== Νοε 22nd 2016, 1:05pm ===============
Για κοίτα και εδώ, είναι και από Ευρώπη: Redmi Pro - shop.gizchina.comΟ/H anestis3 έγραψε:
καλησπέρα παιδιά,
αυτή εδώ η έκδοση είναι οκ; (επειδή γενικά διάβασα οτι θα περάσω πιο εύκολα rom αν έχει μέσα την official,απλά βλέπω οτι την αποκαλεί 'international official rom')
Xiaomi Redmi Pro 32GB ROM 4G Phablet-233.85 Online Shopping| GearBest.com
να σκεφτώ οτι είναι λίγα τα 32gb; η τιμή είναι πολύ καλή (με το κουπόνι..)
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
+1 και από εμένα στο ΤΟΠ, και εγώ από εκεί το πήρα. Πες τους μόνο να ΜΗΝ το φλασάρουν (αν και το δικό ήρθε φλασαρισμένο..)Ο/H demakhs έγραψε:
Όχι δεν είναι τόσο, αν πας με DHL (μέσω Αγγλίας δηλαδή), 15 μέρες το πολύ. Εμένα που ήρθε σε 9, μπορεί να ήμουν και τυχερός αλλά ήταν και "ήσυχη" περίοδος, πρίν τις εκπώσεις..Ο/H anestis3 έγραψε:
ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
απότι κατάλαβα το στέλνουν από Κίνα μέσω Αγγλίας,δεν έχουν uk warehouse.
ο χρόνος δλδ είναι 20-30 μέρες,απλά γλυτώνω σίγουρα το τελωνείο