Με DHL θα το έχεις στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ περίπτωση σε 20 μέρες. Εκτός, και αν βάλουν το ..χεράκι τους τα φαντασμαγορικά ελληνικά τελωνεία αν και είναι εντελώς απίθανο για δεκέμβριο με τον όγκο πακέτων που θα έρχονται...αν και δεν νομίζω επίσης να κοιτάνε δέματα από ΕΕ.
Εγώ πάντως το πήρα μαύρο, OLED και άσπρο ..δεν μου κάθεται καλά στο μάτι. Είχα και άσπρα κινητά μεταξύ 2012-2015. Από πέρισυ το γύρισα σε μαύρο. Αν υπήρχε xiaomi σε μπλέ, θα ..το χτυπούσα χθές. Ελπίζω, να βγάλουν και κάτι σε κανονικό μπλε - όπως του honor 8 που ξεπούλησε παντού και όχι όπως του mi4, αυτό ήταν πολύ ανοιχτόχρωμο.
Εγώ πάντως το πήρα μαύρο, OLED και άσπρο ..δεν μου κάθεται καλά στο μάτι. Είχα και άσπρα κινητά μεταξύ 2012-2015. Από πέρισυ το γύρισα σε μαύρο. Αν υπήρχε xiaomi σε μπλέ, θα ..το χτυπούσα χθές. Ελπίζω, να βγάλουν και κάτι σε κανονικό μπλε - όπως του honor 8 που ξεπούλησε παντού και όχι όπως του mi4, αυτό ήταν πολύ ανοιχτόχρωμο.
Ο/H theodosis έγραψε:
Ωραίο και το μαύρο, αλλά και το άσπρο πολύ ωραίο φαίνεται στο μάτι.Ο/H anestis3 έγραψε:
οι ειδικοί τι λέτε,να φάω στη μάπα το λευκό χρώμα και να πάρω την έκδοση h25,64gb ή να πάω στο γκρι-μαύρο αλλά με h20,32gb;
Το κάνει και να ξεχωρίζει..
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *