To πόσο θα σου κρατήσει η μπαταρία εξαρτάται επίσης από το πως το χρησιμοποιείς, (φωτεινότητα,χρήση 3G/4G,τι παιχνίδια παίζεις, βίντεο κτλ).Ο/H tolkien έγραψε:
Εγω φιλε πηρα το Xiaomi Redmi Pro 4gb 128. Πολυ ωραιο κινητο και παλι καλα που ασχολουνται εδω τα παιδια με τις roms, γιατι το συγκεκριμενο κινητο δεν βλεπω να το υποστηριζουν με global version παρα μονο κινεζικη υπαρχει (και δεν βλεπω φως για το συγκεκριμενο).Παντως ανετα μου βγαζει την μερα. Εγω On Screen εχω καπου 4 ή 5 ωρες. Τωρα αλλου διαβαζω οτι εχει πολυ παραπανω on screen. Τι να σου πω. Εγω αυτα βλεπω.Ο/H haris8 έγραψε:
παιδια εσεις που το εχετε στα χερια σας...
απο θεμα μπαταριας...
βγαζει την μερα;
Επισης σημαντικό ρόλο παίζει και η ROM, αλλά από αυτό τουλάχιστον είμαστε καλυμένοι, τα παιδιά εδω έχουν κάνει και κάνουν καταπληκτική δουλειά. Με τη δική μου χρήση, έχω μια γεμάτη μέρα, άνετα.
Όσο αφορά την υποστήριξη του Redmi pro που έχω και εγώ, μου έχει δοθεί και εμένα η εντύπωση πως ήταν κάποιου είδους πείραμα marketing για να δουν αν θα είχε απήχηση η συσκευή. Είτε το επόμενο Redmi pro θα έιναι πολύ καλύτερο ή δεν θα υπάρξει επόμενο. Πάντως, εγώ σκοπεύω να το κρατήσω πάνω από χρόνο, εκτός και αν του χρόνου βγάλουν κάτι αντίστοιχο με το Mi mix, σε γήινη τιμή αυτή την φορά..

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *