Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Ο/H beholder2572 έγραψε:

Το κινητάκι (32αρι) έφτασε Παρασκευή Ελλάδα, με παραγγελία 7/11 απο geekbuying και αποστολή στις 12/11... έχω κατεβάσει τα πάντα και αναμένω με ανυπομονησία να έρθει στα χέρια μου να το σιάσω... μόνο τα νύχια μου που δεν τρώω... θα πάω να στηθώ έξω από τα ΕΛΤΑ με ταμπελίτσα διαμαρτηρίας για την καθυστέρηση :p
      Από 20/10 ακόμα δεν έχει πατήσει Ελλάδα το δικό μου... :o
      Θέλεις να συνεχίσουμε την κόντρα? X(

:lol: :lol: :lol: :lol:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H demakhs έγραψε:

Ο/H beholder2572 έγραψε:

Το κινητάκι (32αρι) έφτασε Παρασκευή Ελλάδα, με παραγγελία 7/11 απο geekbuying και αποστολή στις 12/11... έχω κατεβάσει τα πάντα και αναμένω με ανυπομονησία να έρθει στα χέρια μου να το σιάσω... μόνο τα νύχια μου που δεν τρώω... θα πάω να στηθώ έξω από τα ΕΛΤΑ με ταμπελίτσα διαμαρτηρίας για την καθυστέρηση :P
      Από 20/10 ακόμα δεν έχει πατήσει Ελλάδα το δικό μου... :o
      Θέλεις να συνεχίσουμε την κόντρα? X(

:lol: :lol: :lol: :lol:
      ...και δεν εχουν περασει και λιγα redmi pro απο τα χερια σου, απ΄οτι εχω καταλαβει απο τις συζητησεις εδω μεσα :)
    • Καλημέρα.
      Να σε ρωτήσω φίλε tolkien, πόσο καιρό το έχεις το κινητό;;;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Alex_MLT έγραψε:

Ο/H haris8 έγραψε:

Πηρα την αποφαση και εκανα την παραγγελια του κινητου εχθες τα μεσανυχτα :grin: . Εκανα και την υπερβηση για το μπατζετ μου και πηρα την (4/128 μαυρο-γκρι) εδοση απο gearbest 230 + 4 για ασφαλεια.
      Το εχει σε "Flash Sale Price" για μια ακομη μια ημερα και αυτη την στιγμη εχουν μεινει περιπου 70 κομματια για οποιον ενδιαφερεται.

Στα Tips:
      The ROM on this Phone supports OTA and is multi language. It is the official ROM which can be found on http://en.miui.com/download-299.html , also support google play and services.
      Unlocked for Worldwide use.

Αυτο σημαινει οτι θα το ξεκλειδωσουν ετσι? Κατι ακομη στην επιλογη αποστολης μου ειχε 2 τροπους ο ενας που διαλεξα δεν ειχε επιπλεον οικονομικη επιβαρηνση και ο δευτερος δεν θυμαμαι τι ελεγε 5 ευρο επιπλεον , μηπως να διαλεγα αυτο?
      Μπράβο, πολύ καλά έκανες και πήρες την μεγάλη έκδοση, καλοδούλευτο! :thumbsup: :thumbup:
      Τώρα στα διαδικαστικά:

Άν ο τρόπος αποστολής που διάλεξες είναι ο "Expedited shipping" είσαι οκ, άστο, όλα καλά.
      Άν είναι "Flat rate shipping(HK post)" τότε φίλε μου, υπάρχει θέμα.. Δηλαδή:
      -Θα αργήσει να έρθει (πολύ)
      -Πιθανότατα δεν θα περάσει τελωνείο αλλά αν περάσει δεν θα είναι γρήγορα..
      -Δεν υπάρχει tracking αρα δεν έχεις ίδεα τι γίνεται
      -Αν "χαθεί" πρέπει να περιμένεις πολύ για refund

Tώρα, δεν ξέρω ακριβώς τι έιναι αυτή η επιλογή με τα 5 ευρώ που αναφέρεις, θυμάσαι τι έλεγε το κείμενο ακριβώς και από ποιο warehouse στέλνουν; (ΗΚ1, ΗΚ2 κτλ)
      Θα σου έρθει πιθανότατα ξεκλείδωτο,με μια unofficial global. ΟΥΤΕ να το σκεφτείς να κρατήσεις την ROM αυτή, ΑΜΕΣΩΣ έλα εδώ και τα παιδιά θα σε βοηθήσουν να περάσεις μια καλή και ασφαλή ROM.
      μου φενεται ειναι το "Flat rate shipping(HK post)" , να τους πω να το αλλαξουν αν γινεται?
      για τα 5 ευρο επιπλεον ειναι κατι σαν ασφαλεια , δλδ εαν σπασει η δεν μου ερθει στελνουν αλλο χωρις εξοδα λογικα δικα μου.
      το στελνουν απο HK Warehouse
      τους εχω στειλει και ιμειλ για tracking number και τωρα που κοιταξα στο λογαριασμο μου στο my orders- orders detail μου εχει σαν επιλογη να κανω click για "Dispaτch faster" δλδ να το επεξεργαστουν πιο γρηγορα απλα δεν αλλαζει ομως ο τροπος αποστολης στην ουσια αυτοι κανουν πιο γρηγορα στο να το πανε στο αεροδρομειο απο οτι καταλαβα δεν κοιταξα εαν χρεωνει.

=============== Νοε 27th 2016, 2:28pm ===============

Ο/H theodosis έγραψε:

Registered και unregistered air mail ήταν οι 2 τρόποι;

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
      πιθανον .... πανω στον ενθουσιασμο μου , χαζομαρα μου που δεν μπηκα να ρωτησω στο φορουμ.
    • Ναι, αν γινεται να το αλλάξεις και να βάλεις την ασφάλεια, κάντο. Λογικά, αν δεν έχει ετοιμαστεί και φύγει απο την αποθήκη η παρραγγελία, δεν βλέπω γιατί να σου πουν όχι.
      Επίσης ρώτησε τους αν υπάρχει tracking number σε αυτό που έχεις ήδη κάνει. Αν ναι τότε είναι registered air mail, που δεν είναι το ποιο γρήγορο αλλά είναι ασφαλές.
      Αν Δεν έχει tracking number, τι να πώ. κοίτα να κάνεις την ασφάλεια και εύχομαι να πάνε όλα καλά.. Θά ξέρεις γύρω στις αρχές Ιανουαρίου.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • της παράθεσης το κάγκελο... :fie:
      σε περίπτωση που δεν το χετε καταλάβει, θα σας πω ένα μυστικό, μεταξύ σας μιλάτε... (headphones)

• ..Πάντως δεν έιναι σπάνιο να αρχίσω να γράφω και ώσπου να ποστάρω να έχει 4-5 ποσταρίσματα ανάμεσα... ||

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • άμα φυτρώσουν στο εν τω μεταξύ, τότε έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις τη δυνατότητα της παράθεσης....όπως ενεργοποείται στην F1 η ζώνη DRS, ένα πράμα!!! :lol: :lol:

• Κυριακή είναι, τεμπέλιασα λίγο! 8) :rolleyes:

• παιδια αυτο τον θορυβο τον κανει και το δικο μου, δεν το ειχα παρατηρισει καν, δεν ξερω τι παιζει, ειναι λιγο τρομαχτικο, λειτουργικα θεματα παντος δεν εχω :P (για την καμερα που αναφερθηκε αλλα το παρατηρισα και στο galaxy s4 του αδερφου μου ομως αρα δεν παιζει να ειναι τιποτα ανυσηχητικο ισως ειναι η εστιαση)

Ο/H Uncle Carl έγραψε:

Είμαι ανάμεσα στο redmi pro 32gb, στα 180€ και το Mi Note 16gb στα 150€. Το ένα είναι σαφώς πιο καινούριο μοντέλο, με oled οθόνη και μεγάλη μπαταρία. Το άλλο phablet ναυαρχίδα με κορυφαία κατασκευή, πιο παλιό αλλά και πιο φτηνό. Έχει κανείς άποψη για τα δύο αυτά κινητά? Είναι πράγματι ποιοτικότερη κατασκευή το Mi Note? Επιδόσεις έχει καλύτερες το redmi pro? Από κάμερα πιο έχει καλύτερη?

H αλήθεια είναι ότι είμαι πιο κοντά στο redmi pro λόγω των καλών σχολίων εδώ μέσα. Στα 180€ το βρήκα σε vickmall και to2c. Καλύτερη τιμή ή κανένα κουπόνι ξέρει κανείς αν υπάρχει;

Τέλος, λόγω των προβλημάτων με τα tempered glass, ξέρει κανείς αν το XIAOMI Redmi Pro Full Coverage Tempered Glass Screen Protector Film αξίζει;
      Παρε redmi pro, έρχομαι απο galaxy s5 που εχει επισης τον snapdragon 801 και δεν με ικανοποιησε πληρως, ετρωγε κολληματα και υπερθερμενοταν ακομη και με cyanogenmod :P να λεμε την αληθεια μου λειπει η aosp rom :P αλλα και η miui καλη ειναι :P
    • Οταν αγοραζουμε με paypal θεωρώ μεγάλο παπατζιλικι των Κινεζων να χρεώνουν για ασφάλεια αποστολής. Δεν το επιλέγω ποτέ.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση