Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Απολύτως φυσιολογικό είναι αυτό.
Αφού όταν είναι αδρανές το κινητό, το μόνο που έχει να κάνει είναι να διατηρησει την σύνδεση με την κεραία του παρόχου σου. -
Και εγω αυτο ήθελα σαν απάντηση αν ειναι φυσιολογικο λογω αδράνειας και απλα μπαίνουμε σε τριπακια επειδη βλεπουμε ενα ψηλο ποσοστό απο κατι και μας τρομάζει οτι κατι δεν παει καλα
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αν το γενικό ποσοστό της μπαταρίας δεν μειώνεται με ανησυχητικους ρυθμούς, όταν είναι αδρανές το κινητό, τότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
-
Εγώ τόσα κινητά που είχα η μπαταρία τελείωνε λόγω οθόνης.. Ένα άλλο παιδί που είχε ανεβάσει αντίστοιχο screenshot έβγαζε 4 ώρες οθόνη και σ εμάς μέσα στη μέρα τελειώνει χωρίς τρελή χρήση. Δηλαδή θεωρείς φυσιολογικό να κατεβαίνει κατα 9% η μπαταρία χωρίς την παραμικρή χρήση μέσα σε μια ώρα??Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk
-
•Αν είναι οι πρώτες ώρες της συσκευής, τότε λίγο παραπάνω drain από το φυσιολογικό είναι λογικό κατά την γνώμη μου.
•Σε κανονικές συνθήκες, σε αδράνεια το κινητό θα πρέπει να χρησιμοποιεί μαξ 1-2% ανά ώρα.
•Κάνε ροοτ την συσκευή και κατέβασε gsam monitor και wakelock detector για να δεις ακριβώς τί σου "τρώει την μπαταρία".
•Μετά από τις πρώτες μέρες που είχα με το κινητό, κατάλαβα ότι το ποσοστό του cell standby είναι λανθασμένο. -
Ο/H theodosis έγραψε:
•Αν είναι οι πρώτες ώρες της συσκευής, τότε λίγο παραπάνω drain από το φυσιολογικό είναι λογικό κατά την γνώμη μου.
•Σε κανονικές συνθήκες, σε αδράνεια το κινητό θα πρέπει να χρησιμοποιεί μαξ 1-2% ανά ώρα.
•Κάνε ροοτ την συσκευή και κατέβασε gsam monitor και wakelock detector για να δεις ακριβώς τί σου "τρώει την μπαταρία".
•Μετά από τις πρώτες μέρες που είχα με το κινητό, κατάλαβα ότι το ποσοστό του cell standby είναι λανθασμένο.
Ναι, πρώτες μέρες χρήσης είναι.. Γενικά και ρουτ είμαι και την εφαρμογή που λες την έχω κατεβάσει.. Είχα ένα θέμα με cell standby όταν είχα το xiaomi redmi note 3 pro όταν είχα περάσει πάλι την ελληνική ρομ και η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα αυτό εξαφανίστηκε έπειτα από μερικές μέρες αλλά αυτό είναι διαφορετικό όπως και να χει..Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk -
Με αυτές τις εφαρμογές, δεν βρήκες και ασυνήθιστο;
-
Ο/H theodosis έγραψε:
Με αυτές τις εφαρμογές, δεν βρήκες και ασυνήθιστο;
Την δεύτερη που είπες δεν την ξέρω. Την πρώτη που χρησιμοποίησα μου έβγαζε κάτι κινέζικα ό,τι να ναι και τίποτα διαφορετικό σε σχέση με την default εφαρμογή από το Miui. Anyway θα το ψάξω και θα κατεβάσω και την δευτερη εφαρμογή που είπες και αν συνεχίσει να υπάρχει το πρόβλημα θα επανέλθω.Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk -
Το wakelock detector, ουσιαστικά σου βγάζει τί τρώει την μπαταρία σου, ενώ ή συσκευή κοιμάται.
-
Ο/H theodosis έγραψε:
Το wakelock detector, ουσιαστικά σου βγάζει τί τρώει την μπαταρία σου, ενώ ή συσκευή κοιμάται.
Θα το κοιτάξω και θα επανέλθω. Καλή συνέχεια από εμένα.Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk -
Ο/H demakhs έγραψε:
Aπείλησέ την μπαταρία, πως θα πάρεις ...... powerbank!!!
Οσο πιο πολλδ; πληροφορίες τοσο κουλουβαχατα τα κάνουμε στο μυαλό τεσπα απο καταναλωση παντως μεχρι τωρα δειχνει οκ
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα