Καλησπερα σε ολη την ομαδα.Ξαφνικα και χωρις να κανω κατι επαψε να λειτουργει το δεξι πληκτρο (πληκτρο-πισω).Δεν αισθανεται καθολου το αγγιγμα,δεν φωτιζωνται δηλ.τα πληκτρα οταν το πατας,ενω με τα αλλα δυο φωτιζωνται κανονικα.Το εχει αντιμετωπησει κανεις αλλος;Υπαρχει μηπως καποια ρυθμιση που δεν γνωριζω;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Settings/additional settings/buttons τσέκαρες;
-
Ο/H theodosis έγραψε:
Settings/additional settings/buttons τσέκαρες;
=============== Νοε 28th 2016, 7:59pm ===============
Ο/H johnjor έγραψε:
Ναι μπηκα.Τι χρειαζεται ομως για να ειναι σωστα;
-
να είναι στη θέση τους!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Βγάλε ένα σκρινσοτ τις ρυθμίσεις στο button.
(•Αν τελικά δεν φτιαχτεί από τις ρυθμίσεις, θα πρέπει να κάνεις ένα factory reset το κινητό.
•Αν ούτε τότε φτιαχτεί, το πρόβλημα θα είναι στο hardware κομμάτι της συσκευής, οπότε και θα πρέπει να το γυρίσεις πίσω για επισκευή..) -
Ο/H theodosis έγραψε:
Βγάλε ένα σκρινσοτ τις ρυθμίσεις στο button.
(•Αν τελικά δεν φτιαχτεί από τις ρυθμίσεις, θα πρέπει να κάνεις ένα factory reset το κινητό.
•Αν ούτε τότε φτιαχτεί, το πρόβλημα θα είναι στο hardware κομμάτι της συσκευής, οπότε και θα πρέπει να το γυρίσεις πίσω για επισκευή..)
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
να είναι στη θέση τους!!!
Αν δεν ο @demakhs σου λέει ότι υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο να έχουνε ξεκουμπωσει από την μητρική τα πλήκτρα. Συνδέονται με ένα καλώδιο στην μητρική. Στο κάτω μέρος του κινητού που υπάρχουν τα κουμπιά και το usb είναι μια δευτερη μικρή μητρική η οποία συνδέεται με ένα καλώδιο στην "κεντρική" μητρική. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έχουνε ξεκουμπώσει, αν δεν τα είχανε κουμπώσει καλά από το εργοστάσιο. Αν δεν σε νοιάζει άνοιξε το κινητό να το ελέγξεις.
Διαφορετικά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έχει βραχυκυκλώσει Η πλακέτα στην οποία βρίσκονται κουμπιά και usb. Εσύ δυστυχώς δεν μπορείς να το διαπιστώσεις αν έχει γίνει αυτό. Θέλει μάστορα να δει αν περνάει ρεύμα από την πλακέτα.Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk -
Όλα αυτά εγώ τα είπα??
Τι λε ρε φίλε....
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Όλα αυτά εγώ τα είπα??
Τι λε ρε φίλε....
Αν όχι γράψε λάθοςSent from my Nokia 3310 using Mapatalk -
Εγώ μια πλάκα πήγαινα να κάνω, δε μου βγήκε, αλλά βρέθηκα να έχω πει τόσα σημαντικά πράγματα!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα