Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
είμαι 9 μηνύματα.....μπροστά!!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πείραμα έκανα να δω αν ταιριάζει αλλα δεν.
Δεν εισαι 9 μμηνυματα μπροστα. Είσαι 9 χρόνια μπροστα απο τον κεραυνό.
Even dead i will fight. -
Ο/H demakhs έγραψε:
είμαι 9 μηνύματα.....μπροστά!!!!!!!
Το ήξερα ( flash gordon) !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
εγώ συνήθως προηγούμαι....και εσύ συνήθως σέρνεσαι θα έγραφα...αλλά αυτό ταιριάζει σε μένα...εσύ απλά έπεσαι!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Άνετα!!!
Πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω, γιατί υπάρχουν διάφορα θέματα με τις αγορές από την Κίνα, πλέον!
Ψάξου σε κάμποσα μαγαζιά, vickmall, gearbest, yeso 521, geekbuying, everbuying, to2c κλπ και από
αξιόπιστα μαγαζιά από aliexpress, με κάποια να στέλνουν με ενδιάμεσο σταθμό την Αγγλία (εντός Ε.Ε...... ακομα....)
Το είχα ψάξει αρκετά σε μαγαζιά το 3 Pro, και τώρα κοίταξα και το Redmi Pro.
Κάπως έτσι έχουν οι τιμές του για την ώρα...
Τι 'θέματα υπάρχουν με τις αγορές από την Κίνα, πλέον'? -
Ο/H demakhs έγραψε:
εγώ συνήθως προηγούμαι....και εσύ συνήθως σέρνεσαι θα έγραφα...αλλά αυτό ταιριάζει σε μένα...εσύ απλά έπεσαι!!!!!!
Και οι "τελευταίοι έσονται πρώτοι" εμένα αυτό μου έμαθαν !!!:p
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Customs..
Δεν πρόσεξες το Ali που σου πα, αν κ θα μπουν κ οι "υπόλοιποι" Κινέζοι στον χορό!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μόλις πήρα το Χρυσο Χ25/64GB στα 180$ από banggod και ο θεός βοηθός να μη περάσει τελωνείο!
-
πρώτα πρέπει να παρακαλάς να έρθει και μετά να μην περάσει πο το πο φτό που είπες!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Γιατί να μην έρθει; Μη με αγχώνεις έξτρα, το Banggod είναι αρκετά αξιόπιστο! Έχω πάρει 15 κινητά από Κίνα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Απλά διαβάζω πολλούς να περναν πο το πο φτό
που είπα τελευταία! Το αν θα αργήσει, είναι άλλο θέμα...
-
40 μέρες κλείνω σήμερα...πονάω, γι αυτό....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα