ναι..... αλλα ουτε και με την εντολη "fastboot devices" βγαζει κατι διαφορετικο....!!! μια απο τα ιδια...!!!!Ο/H demakhs έγραψε:
το ότι δεν κάνεις κάτι σωστά, εναι....στανταράκι!!!
fastboot devices
αφού δε fastboot είσαι...![]()
![]()
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Παιδια υπαρχει γνησιος φορτιστης με βυσμα eu? Αν οχι υπαρχει καποιος που προτεινετε? Γιατι οι κινεζοι τον γνησιο αλλα με ανταπτορα. Δοκιμασα εναν samsung adaptive charge που εχω και το φορτιζει στον ιδιο χρονο αλλα ελεγα μηπως παρω και κανεναν αλλον καλο. Επισης usb type c καλο να σηκωνει mah προτεινετε καποιο καλο?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H cabdik έγραψε:
ναι..... αλλα ουτε και με την εντολη "fastboot devices" βγαζει κατι διαφορετικο....!!! μια απο τα ιδια...!!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H cabdik έγραψε:
μια απο τα ιδια...!!!!
-
Mην χρησιμοποιήσεις αυτόν, πάρε όποιον 2.4Α θελεις και θα κάνεις την δουλειά σου.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Εγώ το πήρα 168 και μισό από τον ΤΟΠ, δεν νομίζω να πέσει πιο κάτω, για φετος τουλάχιστον. Αν μπορείς να περιμένεις κανά δύο μήνες, μπορεί και να πέσει κάτω από τα τα 160. Δεν θα είναι πάντως μεγάλη η διαφορά, δεν νομίζω οτι θα πάει κάτω απο 150 για το έπομενο 6μήνο. Εσύ απόφασιζεις αν αξίζει να περιμένεις ή όχι φυσικά..
-
Καλησπερα!Εχω το redmi pro φοραει Thunder 6.10.27.Εχω προβλημα με το PC και τους drivers.Ακολουθησα τις οδηγιες
1. Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64
2. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi pc suite
3. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του MiPhone (MI Flash Tool v20151028) από εδώ
4. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi Flash Tool "MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip
5. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του adb universal drivers από εδώ
6. Βάζεις και το adb αρχείο από εδώ adb.zip χύμα στο C:\
7. Reboot τον υπολογιστή
Αλλα στη διαχειριση συσκευων το βγαζει αγνωστη συσκευη.Ουτε το Mi Pc Suite το βλεπει.Σε αλλο pc που δεν εχω κανει τιποτα απο τα παραπανω το βλεπει κανονικα. -
τελικα μαλλον κατι εφταιγε στον υπολογιστη...! δεν ειχε σεταριστει σωστα κατι.... δεν ξερω.
τωρα το μεσημερι που ηρθα στον δικο μου, τα πηρε λουκουμι....!!!!! -
δούλεψε στο "άλλο" pc!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H taksidiotis έγραψε:
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Εγώ το πήρα 168 και μισό από τον ΤΟΠ, δεν νομίζω να πέσει πιο κάτω, για φετος τουλάχιστον. Αν μπορείς να περιμένεις κανά δύο μήνες, μπορεί και να πέσει κάτω από τα τα 160. Δεν θα είναι πάντως μεγάλη η διαφορά, δεν νομίζω οτι θα πάει κάτω απο 150 για το έπομενο 6μήνο. Εσύ απόφασιζεις αν αξίζει να περιμένεις ή όχι φυσικά..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα