Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:
Και άλλες 4-5 σελίδες πρήξιμο αύριο μεθαύριο αν κολλήσω πουθενά γιατί κανείς δε μου λέει αναλυτικά τα βήματα για να βάλω xtrv. χχαχααααααα
You may think you can fly - but you better not try -
Οδηγίες για φλασαρισμα ήθελε η κοπέλα, την έκθεση τι να την κάνει??
Αν ήταν έτσι, μπορούσα να της γράψω κ γω αρχαία λατινικά!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Οδηγίες για φλασαρισμα ήθελε η κοπέλα, την έκθεση τι να την κάνει??
Αν ήταν έτσι, μπορούσα να της γράψω κ γω αρχαία λατινικά!!!
Τα gredits στο φιλο @bozonio
To σκουλιξ αστο να κουρεύεταιYou may think you can fly - but you better not try -
Το @bozonio εγώ ρε το εκπαίδευσα, πνευματικό μου παιδί είναι, τα εύσημα πάλι σε μένα πάνε..
Ευχαριστώ σας!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
@Thracia καλή η έκθεση και σ'ευχαριστώ αλλά εγω το μόνο που έχω κάνει ως τώρα είναι καθαρή εγκατάσταση fastboot σε redmi note2 και τις απλές αναβαθμίσεις μέσω twrp. Οοολα τα άλλα που χρειάζονται για το redmi pro θα ήθελα να τα κάνω βήμα βήμα ή με κάποιον οδηγό ή με τη βοήθεια εκείνη τη στιγμή από κάποιον που ξέρει. Λοιπόν για να μη γεμίζω το τόπικ(αν και σίγουρα κάποιος στο μέλλον θα έχει τις δικές μου απορίες γιατί το κινητό είναι καινούριο) αν κάποιος έχει ελεύθερο χρόνο και όποτε μπορεί, ας μου στείλει να το προσπαθήσουμε μαζί.
-
Γραμμένο μ έχεις, κατάλαβα.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H chrdes έγραψε:
ειναι δυσκολο να περαστει το playstore?
γενικα θα ηθελα να περασω την ελληνικη ρομ αλλα σε ενα νοτε 4 που προσπαθησα γ@#$%^κε το συμπαν, και τελικα επεστρεψα σε fastboot global... -
Ο/H Panos Vgs έγραψε:
=============== Δεκ 5th 2016, 10:09pm ===============
Ο/H Panos Vgs έγραψε:
-
μαλιστα...στον οδηγο με την ελληνικη ρομ αναφερει, πρεπει να κατεβασουμε και τους drivers...απο που τους βρισκουμε?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα