για την ωρα μονο με το δευτερο. τωρα θα προσπαθησω τον πρωτο. αν βγαλω ακρη θα γραψω να το δεις και εσυ . αν και ολο και καποιος guru θα μας φωτισει για χιλιοστη φορα

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο ίδιο έγινε και με το δικό μου... ξεκλείδωτος bootloader και μετά το πέρασμα της κινέζικης dev αλλά ήθελε format τα data για να περάσω την ελληνική... απαραίτητο να υπάρχει έξτρα κάρτα μνήμης με τη ρομ που θέλουμε... επίσης για να γλυτώσετε από χαμένο χρόνο μην προσπαθήσετε με windows 10... πολύ ταλαιπωρία για να περαστούν σωστά οι drivers για το κινητό... με winXP ή 7 όλα γίνονται πιο εύκολαΟ/H GR-Macedon έγραψε:
Το δικό μου ηρθε με μια παλιορομ και ξεκλειδωτο. Έβαλα official china dev με το sp flash tool. Παρέμεινε ξεκλειδωτο (πολυ παραξενο). Μετά έβαλα twrp ,το οποίο εκανε wipe cache και dalvik μόνο όταν έκανα φορμάτ τα data. Πριν δεν μπορουσε και εβγαζε αδυναμια. Μετά πέρασα την ελληνική.
Η xiaomi αρχίζει να κάνει κρυπτογράφηση τα data με αποτέλεσμα τα πράγματα να δυσκολεύουν κι αλλο.
Στο battlnet internet cafe στην πλατεία του Ευοσμου στον πεζόδρομο μετά το δημαρχείο.Ο/H karapal έγραψε:
επειδη δε βλεπω φως, καφεδακι που στον ευοσμο? και επισης θα στε βιαστικοι? γιατι κατα τις 8 θα μπορω να μαι εκει!
Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλους αλλά εγώ δεν είχα πρόβλημα με τα windows 10...o driver δούλεψε κανονικά και με την πρώτη, χωρίς να χρειαστεί να κάνω revert.Ο/H beholder2572 έγραψε:
Το ίδιο έγινε και με το δικό μου... ξεκλείδωτος bootloader και μετά το πέρασμα της κινέζικης dev αλλά ήθελε format τα data για να περάσω την ελληνική... απαραίτητο να υπάρχει έξτρα κάρτα μνήμης με τη ρομ που θέλουμε... επίσης για να γλυτώσετε από χαμένο χρόνο μην προσπαθήσετε με windows 10... πολύ ταλαιπωρία για να περαστούν σωστά οι drivers για το κινητό... με winXP ή 7 όλα γίνονται πιο εύκολα