Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Ο/H Thracia έγραψε:

Στην αρχική οθόνη του twrp πατήστε το δεξι προτελευταίο μενού και μετα πάνω δεξια την υδρόγειο για να αλλάξετε γλώσσα
      @Thraciaαυτο εννοω.Νομιζω το εχουν αναφερει και αλλοι το προβλημα μετα το περασμα την Ελληνικης Ρομ,αλλα δεν εχω δει να αναφερεται λυση.
      Images
      • images.jpg

7,03 kB, 168×300, viewed 170 times
    • @johnjor Μπες στο twrp στις ρυθμίσεις και βάλε την Ελληνική γλώσσα μετά την ώρα και ξετικάρισε να μην κλειδώνει η οθόνη όταν είσαι στο twrp.

=============== Δεκ 9th 2016, 12:59am ===============
      @johnjor Δες εδώ καλύτερα και όποιος άλλος θέλει xiaomi-miui.gr/community/index…/10414-TWRP-tips-updated/
    • Ο/H derveni έγραψε:

@johnjor Μπες στο twrp στις ρυθμίσεις και βάλε την Ελληνική γλώσσα μετά την ώρα και ξετικάρισε να μην κλειδώνει η οθόνη όταν είσαι στο twrp.

@johnjor Δες εδώ καλύτερα και όποιος άλλος θέλει xiaomi-miui.gr/community/index…/10414-TWRP-tips-updated/
      @derveni αν κανω αυτα που λες δηλ θα επιστρεψει στο κανονικο recovery (μπλε ή πορτοκαλι) γιατι αυτο ειναι το προβλημα.
    • Διαφήμιση
    • @Panos Vgs Μετά από αρκετές προσπάθειες και αφού έχω το κινητό εδώ και μια βδομάδα με την 6.11.24 κατάφερα 3 ώρες οθόνης σε 2 μέρες χρήσης.

Το θέμα μου είναι ότι δεν μου κάθεται καλά στο μάτι η κατανάλωση ενέργειας της κεραίας να είναι μεγαλύτερη από την οθόνη. Ειδικά όταν μιλάμε για οθόνη Oled που θεωρούνται πιο ενεργοβόρες. Ό,τι κινητά έχω πιάσει και απο xiaomi είναι αρκετά πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο...

Ρε παιδιά κεραία είναι.. Πέρα του όταν στέλνεις δεδομένα δε δικαιολογείται τόση κατανάλωση ενέργειας. Και για να απαντήσω στο ερώτημα σου, τα δεδομένα τα έχω την περισσότερη ώρα της μέρας κλειστά.
      Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk
    • Ο/H johnjor έγραψε:

Ο/H derveni έγραψε:

@johnjor Μπες στο twrp στις ρυθμίσεις και βάλε την Ελληνική γλώσσα μετά την ώρα και ξετικάρισε να μην κλειδώνει η οθόνη όταν είσαι στο twrp.

@derveni αν κανω αυτα που λες δηλ θα επιστρεψει στο κανονικο recovery (μπλε ή πορτοκαλι) γιατι αυτο ειναι το προβλημα.
      Δεν το ξέρω αυτό μην σε πάρω στο λαιμό μου αλλά δεν νομίζω να πάθεις κάτι με την δοκιμή εγώ πάντως έχω αυτό.

• Ο/H derveni έγραψε:

Δεν το ξέρω αυτό μην σε πάρω στο λαιμό μου αλλά δεν νομίζω να πάθεις κάτι με την δοκιμή εγώ πάντως έχω αυτό.
      Αυτο θελω και εγω αλλα........
    • Ο/H sylvester έγραψε:

@Panos Vgs Μετά από αρκετές προσπάθειες και αφού έχω το κινητό εδώ και μια βδομάδα με την 6.11.24 κατάφερα 3 ώρες οθόνης σε 2 μέρες χρήσης.

Το θέμα μου είναι ότι δεν μου κάθεται καλά στο μάτι η κατανάλωση ενέργειας της κεραίας να είναι μεγαλύτερη από την οθόνη. Ειδικά όταν μιλάμε για οθόνη Oled που θεωρούνται πιο ενεργοβόρες. Ό,τι κινητά έχω πιάσει και απο xiaomi είναι αρκετά πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο...

Ρε παιδιά κεραία είναι.. Πέρα του όταν στέλνεις δεδομένα δε δικαιολογείται τόση κατανάλωση ενέργειας. Και για να απαντήσω στο ερώτημα σου, τα δεδομένα τα έχω την περισσότερη ώρα της μέρας κλειστά.

3 ωρες οθονης δεν ειναι φυσιολογικες κατι δε παει καλα μαλλον
    • Διαφήμιση
    • Ο/H johnjor έγραψε:

Ο/H derveni έγραψε:

Αυτο θελω και εγω αλλα........
      Κανε την δοκιμή και πες μας ντε εσένα περιμένω.
    • Ο/H derveni έγραψε:

Κανε την δοκιμή και πες μας ντε εσένα περιμέnv
      Δεν το εχω τωρα....φιλου ειναι.Αυριο
    • Από περιέργεια μπήκα και γω να δω τι γίνεται στο twrp μετά το πέρασμα της ελληνικής stable. Και μςνα κινέζικα μου βγάζει...
    • Ο/H cabdik έγραψε:

Ο/H tolkien έγραψε:

Ο/H gatos1986 έγραψε:

Ο/H tolkien έγραψε:

Ο/H gatos1986 έγραψε:

Καλημέρα.
      Να σε ρωτήσω φίλε tolkien, πόσο καιρό το έχεις το κινητό;;;
      Καλησπερα. Αν θυμαμαι καλα το παρελαβα τελη οκτ.
      Και...είσαι ικανοποιημένος;;Θετικά-αρνητικά;;;
      @gatos1986 πολυ ωραιο ρε συ σαν κινητο. Εχω την τελευταια εκδοση παντως απο το ελληνικο site και παλι καλα που το υποστηριζουν εδω τα παιδια. Με εχει ξενερωσει ομως αφανταστα που δεν προκειται να παρει global rom. Το θεωρω μεγα αποτυχια αυτο. Τωρα On screen εμενα βλεπω οτι ειναι πανω κατω στις 4 με 5 ωρες. (4 το περισσοτερο) και δεν εχω ουτε πολλες εφαρμογες να τρεχουν ουτε γενικα πολλες εφαρμογες στο κινητο. Τωρα αλλοι που λενε 7 με 8 ωρες απορω που το βλεπουν αυτο. Δηλαδη πως το κανουν αυτο και λεει 8 ωρες. :P Ενα αρνητικο που ισως αλλαζει απλα δεν το εχω ψαξει να πω την αληθεια να βρω λυση (αν υπαρχει) ειναι οτι εχω και το band 2 και εχω αγορασει ενα εξτρα το mi band tools και στο autostart να το βαλω παλι το κλεινει. Τωρα δεν ξερω αν πρεπει να κανω καπου αλλου καμμια ρυθμιση.Παντως η χρηση της μπαταριας ειναι καλη θα ελεγα. Αν και πολλες φορες που ανοιγω το 4g η μπαταρια χανεται σφαιρα. ΠΧ σημερα που εβαλα λιγο 4g εχω τωρα 60% μπαταρια και on screen 1 ωρα και 11 λεπτα. Πολυ λιγο για μενα επειδη ειχα παντα iphone που ποτε δεν σκεφτομουνα να κλεισω το 4g μην μου τρωει ολη την μπαταρια. Αρα καταλαβαινεις. Αλλες φορες βγαζει 4 με 5 ωρες και αλλες φορες με το 4g ανοιχτω, 3 ωρες το πολυ.
      Κατι αλλο που δεν εχω καταλαβει οχι γιατι ασχολουμε με φωτογραφιες αλλα για να ξερω ειναι πως δουλευει η δευτερη πισω καμερα. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ξερει ας πει. Παντως @gatos1986 εχει πολυ ωραια οθονη.
      ΕΝΑ αλλο μειον που δεν ξερω αν φτιαχνει ειναι το θεμα με τα sms που βλεπω πχ οτι στελνω σε φιλαρακι μηνυμα και οταν μου απανταει αντι να μπει στον φακελο που ηδη εστειλα μηνυμα εμφανιζεται ενας νεος φακελος που μου απανταει. Σπαστικο αυτο.
      ΚΑΙ εννοειται οτι αμα το αγορασεις πρεπει να το κανεις unlock αμεσα γιατι και αγγλικα να βαλεις σαν γλωσσα θα σου σπασουν τα νευρα που θα σου πεταει κινεζικα. :P
      Τωρα τι να σου πω περα απο αυτα που αναφερω και δεν ξερω αν υπαρχουν λυσεις το θεωρω πολυ καλυτερο απο το nexus 6p που ειχα. ΠΟΥ ΗΤΑΝ απλα αισχος για μενα. ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ η μπαταρια του nexus 6P. (αγορασα το redmi pro 128gb 4gb ram grey).
      Δεν ξερω βεβαια αν θα παρει ποτε το android 7 απλα ελπιζω να παει κανα miui 9 (εκτος και αν αυτα πανε πακετο παρεα android 7 με miui 9).
      Αυτο που θα ηθελα να παρω εγω και να το δωσω αυτο στον αδερφο μου ειναι το mi mix ΑΛΛΑ και παλι αυτο δεν βλεπω να παιρνει global rom. Αρα οποιο παρω μελλοντικα θα κοιταξω πρωτα οτι υποστηριζεται με global rom.
      οσον αφορα την μπαταρια, δεν ειναι καλη...!! με 4000Mah θα επρεπε να εχει οντως 7 -8 SoT και 3 μερες διαρκεια..!!
      παρ ολα αυτα, εμενα ακομα στις 2 μερες ειναι...!!!! και δεν κανω σοβαρη χρηση WiFi, ουτε 3g...!!!

τι γινεται με αυτο? ειναι θεμα ROM?
      Τι να σου πω προς την μπαταρια. Απορω πραγματικα πως σε διαφορα τεστ στο youtube δειχνουν διαφορα κινητα πως εχουν τοσο τρομερη μπαταρια. ΠΧ πριν ειχα και το nexus 6p. Απλα αθλια η μπαταρια του σε android 7. καπου 1.5 ωρα και να φανταστεις οτι app ετρωγε πολυ μπαταρια fb, fb messenger και διαφορα τετοια τα ειχα κανει και remove. Και παλι αισχος. τι restore το ειχα κανει και με το tools που υπαρχει για nexus και παλι αισχος. Ειχα και το Oneplus 3. ΑΠΟΡΩ πραγματικα με αυτο το κινητο πως γινεται και λεγανε οτι βγαζει 6 με 7 ωρες on screen. Το site της Oneplus τους εριχνα και καμμια βρισια επειδη επεμεναν κιολας. Απλα το oxygen OS ενα μαυρο χαλι.
      τωρα σ΄αυτο το redmi pro εχω ανοιχτα να φανταστεις τα εξης: instagram, messenger, mi fit, outlook, skype, twitter and viber. Αυτα αλλα και παλι εχει αυτη την μπαταρια. Ξεχασα επισης οτι εχω και το greenify που εχω αγορασει και το πακετο του. Αλλα και παλι δεν καταλαβαινω αν δουλευει καλα και αυτο το προγραμμα το greenify να σου πω την αληθεια. Τωρα αν ειναι θεμα rom πραγματικα δεν μπορω να ξερω. Παντως αν ποτε φτασουν τα επιπεδα της apple σε μπαταρια τοτε ναι θα πω οτι ειναι τρομερο το android. Και το λεω να φτασει τα επιπεδα του iphone γιατι εκει ΑΠΛΑ δεν ασχολιομουνα ποτε να κλεισω 4G και ΟΥΤΕ να αφησω ανοιχτα μονο μερικα apps. Ολα οσα εβαζα σε iphone και πιστεψε με εχω αγορασει πολλα απο apps λα ετρεχαν και ειχα τρομερη μπαταρια παντα.
      Παντως αμα αγορασω παλι xiaomi θα προσεξω πολυ τι γινεται με υποστηριξει official global rom with OTA updates.

=============== Δεκ 9th 2016, 4:26am ===============

Ο/H Alex_MLT έγραψε:

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο με την 6.12.1, και η μπαταρία ..το ίδιο χάλι με την 6.11.24 είναι. Ελπίζω σε κανά μήνα να το έχουν στρώσει. Μπορεί και όχι όμως. Μπορεί και να στρώσει με την αναβάθμιση σε Μiui 9/Nougat (αν την πάρει). Μόνο ο Πήτ Παπαδάκος ξέρει. 8|
      Παντως γι αυτα λενε οτι θα το παρουν το android 7.
      θα δειξει.
      "Android 7.0 Nougat update is expected to come to the Xiaomi Mi 5, Redmi Pro, Mi 4s, Mi 4c, Redmi Note 3, Redmi Note 4, Redmi 2 Prime, Redmi 3, Redmi 3s, Redmi 3A, Mi Max, Mi Note, Mi Note Pro, Mi Pad 2, and Mi 4i. However, handsets like the Xiaomi Mi 2, Mi 2S, Mi 3, Mi 4 and Redmi 1S as the Qualcomm Snapdragon 801 processor is not compatible with Android 7.0 Nougat's Vulcan API."
      Πολλα μου φαινονται για να πω την αληθεια. :P :P :P
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:

Από περιέργεια μπήκα και γω να δω τι γίνεται στο twrp μετά το πέρασμα της ελληνικής stable. Και μςνα κινέζικα μου βγάζει...
      @nifitsa_kakia Αν πατούσες recovery εκεί στο κινέζικο twrp θα έκανε επανεκκίνηση και θα σε έβαζε στο κανονικό twrp, δοκίμασε το και θα δεις.