Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
παιδια οσο το κινητο δεν εχει προβλημα χρησης μην ασχοληστε με την αυτονομια, το κινητο τοσο βγαζει....το οποιο για δυο μερες ανετα αρκει...
Μη το συγκρινετε με ψοφια κινητακια με απλες οθονες, η συσκευη ειναι ουσιαστικα hi end επιδοσεις με ενα μεγαλο led πανελ...ενδεικτικα 1+3 ειχε σοτ γυρω στις 4 ωρες -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ναι σε αυτή τη φάση εσύ κάνε αυτό και θα είσαι οκ!
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Δηλ @lallasgr αυτο το αρχειο img (recovery.img)που ειναι για το Pro το βαζουμε χυμα στην συσκευη και το κανουμε install μεσα απο το Κινεζικο;Θα το κρατησει μετα;
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ωραια την συνεχιζω την διαδικασια
Στα πρωτα βηματα που ανοιγουμε το cmd και παταμε adb devices μου βγαζει αυτο σαν αποτελεσμα deamon not running.starting it now on port 5037
deamon started successfully
list of devices attached
δεν μ βγαζει καποιον κωδικο και διπλα devices οπως γραφεται στον οδηγο...εχω κανει το usb debugging on.
Με συγχωρειται για τις ερωτησεις αλλα καθε πρωτη φορα και δυσκολη...:) -
Σε τι κατάσταση είναι συνδεδεμένο το κινητό? Fastboot? Ανοιχτό?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ανοιχτο.Πιο κατω λεει ο οδηγος να μπει σε fastboot γ αυτο δεν το εχω βαλει ακομα...
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ο/H Atha Kappas έγραψε:
Επειδή και εγω στην αρχη ειχα αγχωθει με το 60 και 70% που λεει στο cell standby αλλα sot μου βγαζει γυρω στης 5 ώρες ισως και λιγο παραπάνω με data 4g και wifi, μηπως ειναι φυσιολογικο καο ειναι καθαρα θεμα επεξηγησης του συγκεκριμένου ποσοστου, εννοω οτι λογικο να εχει κατανάλωση αφου έχει συνεχεια σημα, με το Rn3pro ειχα sot γυρω στης 6,30 ωρες δεν ειναι καί τρελη διαφορά . Ρομ εχω δοκιμασει απο ολες stable και dev gtrv και xiaomi eu και αυτο το ποσοστό του cell stndby ειναι παντα ιδιο
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασικά, την οθόνη υποψιάζομαι εγώ.. ίσως έχει μεγαλύτερη κατανάλωση από ότι πρέπει. Τι να πω, κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, ο χρόνος θα δείξει αν είναι θέμα software ή hardware.
Εν τω μεταξύ, το Redmi PRO είναι μια καταπληκτική συσκευή, ας την απολαύσουμε έστω και παρέα με ένα powerbank (όταν χρειάζεται)...
Ο/H Panos Vgs έγραψε:
παιδια οσο το κινητο δεν εχει προβλημα χρησης μην ασχοληστε με την αυτονομια, το κινητο τοσο βγαζει....το οποιο για δυο μερες ανετα αρκει...
Μη το συγκρινετε με ψοφια κινητακια με απλες οθονες, η συσκευη ειναι ουσιαστικα hi end επιδοσεις με ενα μεγαλο led πανελ...ενδεικτικα 1+3 ειχε σοτ γυρω στις 4 ωρες
Καλησπέρα και πάλι από εμένα.
Το ζήτημα είναι ότι η αυτονομία όπως φαίνεται δεν επηρεάζεται τόσο από την οθόνη αλλά από την κεραία του κινητού. ΟΚ είναι αποδεχτό πως όταν έχεις ανοιχτά δεδομένα η μπαταρία να τελειώνει μέσα σε λογικά πλαίσια αλλά όχι με κλειστά τα δεδομένα η κατανάλωση ενέργειας από κεραία να είναι μεγαλύτερη της μπαταρίας. Αν είσαι βέβαια όλη τη μέρα με το κινητό στο χέρι αυτό δεν το καταλαβαίνεις γιατί την μπαταρία την τρώει η οθόνη και όχι η κεράια.
Το ζήτημα επομένως είναι για κάποιους που κάνουνε νορμάλ χρήση, μέσα στη μέρα να μπουνε λίγο στο νετ να τσεκάρουνε μέιλ κτλ πώς θα κρατάει περισσότερο (στην τελευταία κατηγορία συγκαταλέγομαι και εγώ).Εγώ λοιπόν δεν μπορώ να πω, οκ έτσι είναι το κινητό ας το αφήσουμε και ό,τι γίνει έγινε... Θα ήθελα και κάποιος με περισσότερες γνώσεις να μας πει αν είναι νορμάλ ή όχι να τρώει η κεραία τόσο ρεύμα. Αν είναι Bug να ξέρουμε πώς μπορεί να γίνει, πώς να το δούνε οι "ειδικοί" να το διορθωσουνε κτλ.
Αν όμως είναι αδυναμία του κινητού να το ξέρουμε, να μην ελπίζουμε στη δευτέρα παρουσία κάποιας global rom που θα λύσει όλα τα προβλήματα. Αν και αυτό για εμένα είναι μια άλλη τεράστεια κουβέντα για το τί θα κάνουνε τελικά. Μαζί με τα redmi 4 το κινητό μας είναι το μοναδικό που δεν έχει πάρει global rom και έχει βγεί από τον Αύγουστο. Όλα αυτά, δεν μου κάθονται καλά στο κεφάλι, γιατί τί να την κάνω την oled την οθόνη και την διπλή την κάμερα αν μου τελειώνει στην 1,5 μέρα η μπαταρία με γελοία χρήση?? Για κάποιους όπως είπα αυτό μπορεί να μην είναι πρόβλημα, αλλά εδώ είμαστε για να συζητάμε τα προβλήματα οι ειδικότεροι να δίνουνε τα φώτα τους έτσι ώστε να ξέρουμε τί παίζει..
Όταν λοιπόν είπα σε φίλο, γαμάτο το κινητάκι μόνο αυτό με καίει μου είπε δες το και πες μου γιατί με ψήνει και εμένα διαφορετικά βλέπουμε..
Άρα καλό είναι να καταλάβουμε ότι για κάποιους αποτελεί κριτήριο αγοράς. Καλό θα είναι όσοι λέτε για αυτονομία 6 ωρών να παραθέτετε και κάποιο screenshot έτσι ώστε να βλέπουμε και εμείς αν το hardware έχει διαφορετική κατανάλωση σε σχέση με το δικό μας.Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk -
-
ρε συ στραβώθηκα...
που την βρήκες τέτοια επιλογή για το μέγεθος των screenshots?
έφτιαξες δικιά σου, 3-πλασίασες την μέγιστη που είχε εδώ μέσα???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
ρε συ στραβώθηκα...
που την βρήκες τέτοια επιλογή για το μέγεθος των screenshots?
έφτιαξες δικιά σου, 3-πλασίασες την μέγιστη που είχε εδώ μέσα???
Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα