Ενεργοποίηση το πατηστε το πλήκτρο για επιστροφή
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο αγγιγμα ειναι για να επανερχεται με ανοιχτη οθονη......στην Αρχικη.Απο κλειστη οθονη δεν υπαρχει ρυθμιση,ξυπναει με πατημα και επαφη μετα το αποτυπωμα για ξεκλειδωμα.Ο/H lorenzo81 έγραψε:
Τι να αλλάξω εκεί για να μην χρειάζεται πατημα αλλά άγγιγμα οταν έχει κλείσει η οθόνη;
Οχι στο Προ που εχει φυσικο κουμπι.Αυτο ισχυει στα μοντελα με τον αισθητηρα στην πλατη που ειναι απλως αφηςΟ/H demakhs έγραψε:
εγώ γιατί θυμάμαι, από τα πολύ παλιά χρόνια, ότι αγγίζοντας απλά στον αισθητήρα, με κλειστή οθόνη και χωρίς να έχεις ορισμένο δακτυλικό αποτύπωμα, ζωντανεύει η οθόνη?
Βασικά θα πρότεινα να κάνεις δοκιμή με το Mi PC Suite και τη χρήση του rflash, έχοντας βάλει πρώτα το κινητό εννοείται σε recovery mode!! Δηλαδή να ακολουθήσεις τον οδηγό που έκανα για το Mi5s. Αν δουλέψει σωστά ρίξε μια φωνή να φτιάξω τον ίδιο και στην κατηγορία του Redmi pro!Ο/H demakhs έγραψε:
ρε σεις τι γίνεται όταν έχεις unofficial και κλειδωμένο bootloader στο redmi pro??
έχει 6ρα unofficial και το mi pc suite δεν το βλέπει, λόγω της, γνωστής, ασυμφωνίας χαρακτήρων.
Πως προχωράμε, υπάρχει οδηγός?
(μ' έβαλε ο @lallasgr να ρωτήσω...συνέχεια του τεστ για τους πολύ δυνατούς παίχτες!!!)
Το δοκιμασες αν το κραταει;Τωρα εν τω μεταξυ μολις ειδα οτι ειμαστε και Πατριωτακια;Οποτε θελεις πινουμε καφεδακι και τα λεμε και απο κοντα.Περιμενω να μου ερθει και αλλο Προ οποτε χρησιμο θα ηταν.........Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:
@johnjor και για όποιον άλλον έχει το θέμα με το κινέζικο twrp..
Κατεβάζεις απο εδώ το τελευταίο twrp στο pc, το αποσυμπιέζεις και περνάς στο κινητό χύμα το αρχείο recovery.img. Μπαίνεις στο κινέζικο twrp και πατάς την πρώτη επιλογή(install). Μετά πατάς το πράσινο κάτω δεξιά,επιλέγεις το recovery.img και πριν κάνεις swipe πατάς το "recovery" που σου έχει πάνω από τη μπάρα. Μετά reboot recovery και εισαι ready!