βασικά πες μας πως αναγνωρίζεται το κινητό στο Device Manager! Έχεις ενεργοποιήσει Usb debugging?Ο/H Alex-dent έγραψε:
Μπορεί να μ βοήθησει κάποιος μ αυτο? Προσπαθω ν περασω την ελληνική ρομ σύμφωνα μ τν οδηγό αλλά δεν μ βγαζει καποιον κωδικό και δίπλα device...
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Εχω ενεργοποιησει USB debugging... Αυτο με το device manager με συγχωρείς δεν το κατάλαβα
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk -
-
Ο/H Stasis έγραψε:
Να κάνω τώρα μια ερώτηση κρίσεως προς τους γνωρίζοντες?
Αν το redmi pro θεωρείται καλύτερο του note 3 pro, γιατί δεν έχει κινηθεί η αγορά προς το redmi pro?
Αφού μιλάμε για την ίδια κατηγορία τιμής...
Όπως όταν μπαινεις σε ένα μαγαζί που δεν έχει τραπέζι άδειο, σε σχέση με το διπλανό του που έχει μόνο ένα τραπέζι άδειο!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H Alex-dent έγραψε:
Την ολοκλήρωσα την διαδικασία αλλά μ εχουν μείνει κάποιες κινεζικες εφαρμογές όπως φαίνεται... Έγινε κάποιο λάθος?
You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H cabdik έγραψε:
δεν περιμενα να βγαζω μονο 2 μερες, οσο δλδ. εβγαζα και με το Zenfone 5 με την 2000mah μπαταρια...! ναι μεν μικροτερων δυνατοτητων, αλλα περιμενα το 3ημερο με χαλαρη χρηση, να τις βγαζει...ανετα...!!!!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: χτες εκανα Format data και Wipe cache.. κλπ απο TWRP. χτες το απογευμα το φορτισα, και μεχρι τωρα που γραφω ειναι στο 92% η μπαταρια...! λετε να εστρωσε .... λιγο?
θα δειξει.....!!!!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: οι ωρες χρησης που αναγραφονται (21ω) δεν ειναι οι πραγματικες, πρεπει να μετρησε μαλλον, απο την τελευταια φορα που το συνδεσα στο πισι, καθως κι εκει φορτιζει. οι πραγματικες ωρες, οπως φαινεται και απο το προηγουμενο ποστ μου, ειναι +12ω απο το προηγουμενο απογευμα, οπου ειχε γινει η κανονικη φορτιση, καπου στις 33ωρες δλδ...!!!!! -
Παιδιά μην ψάχνετε να βρείτε το redmi note 3 pro στην μπαταρία.
To redmi pro το πήρατε, όσοι το πήρατε, για κάποιον άλλο λόγο.
Αν δεν κάνει γι αυτό που το θέλετε, αγγελία, πούλημα --> αγορά του redmi note 3 pro πάλι.
Απλά είναι τα πράματα.
Αν ψάχνετε αναμονή μπαταρίας 6 μέρες υπάρχει αυτό:
Αν θέλετε το redmi pro με 20 μέρες αναμονή μπαταρίας, υπάρχει επίσης κάτι τέτοιο:
Αν θέλετε το redmi pro με 255 μέρες αναμονή μπαταρίας, υπάρχει και αυτό (μπορείτε να το κουβαλάτε στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου, για να φορτίζετε όταν χρειάζεται):Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Παιδιά μην ψάχνετε να βρείτε το redmi note 3 pro στην μπαταρία.
To redmi pro το πήρατε, όσοι το πήρατε, για κάποιον άλλο λόγο.
Αν δεν κάνει γι αυτό που το θέλετε, αγγελία, πούλημα --> αγορά του redmi note 3 pro πάλι.
Απλά είναι τα πράματα.
Αν ψάχνετε αναμονή μπαταρίας 6 μέρες υπάρχει αυτό:
Αν θέλετε το redmi pro με 20 μέρες αναμονή μπαταρίας, υπάρχει επίσης κάτι τέτοιο:Αν θέλετε το redmi pro με 255 μέρες αναμονή μπαταρίας, υπάρχει και αυτό (μπορείτε να το κουβαλάτε στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου, για να φορτίζετε όταν χρειάζεται):
-
Οκ μεγάλε το πιάσαμε το μυνημα..
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να την ψάχνουμε για το πως θα κάνουμε (αν γίνεται) την συσκευή μας καλύτερη.
Όπως και με το θέμα του ήχου, μπορούσα να πω "..ώχ αδερφέ δεν τρέχει και τίποτα, βάλε το δάκτυλο πάνω στο ηχείο και δεν θα ακούγεται δυνατά.."
Αλλά έψαξα, και βρήκα μια λύση και όπως αποδείχθηκε ήταν κακορυθμισμένο από το εργοστάσιο. Υποθέτω, κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και με την μπαταρία αλλά
δυστυχώς δεν μπορούν όλα αυτά τα μικροπροβληματάκια τύπου "fine tuning" να φιάχνονται από τον κάθε τελικό χρήστη, εγώ τουλάχιστον δεν έχω τις γνώσεις αν και μπορώ να βρώ τα εργαλεία
δεν θέλω να πειράξω πράγματα που δεν ξέρω ειδικά αν έχει να κάνει με την μπαταρία, φοβάμαι πως μπορεί να γίνει της κορέας το μπαρμπεκιου δηλαδή και δεν είμαστε για τέτοια.
Έχω δώσει ένα 25άρι πέρισυ για 10Κmha power bank, ίσως ήρθε ο καιρός να βγάλει τα λεφτά του (το χρησιμοποιώ αραιά, μόνο σε ταξίδια)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ποιο ήταν, τι εγραφε κ πως το πιασες?
Εγώ μήνυμα δεν έστειλα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Οκ μεγάλε το πιάσαμε το μυνημα..
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να την ψάχνουμε για το πως θα κάνουμε (αν γίνεται) την συσκευή μας καλύτερη.
Όπως και με το θέμα του ήχου, μπορούσα να πω "..ώχ αδερφέ δεν τρέχει και τίποτα, βάλε το δάκτυλο πάνω στο ηχείο και δεν θα ακούγεται δυνατά.."
Αλλά έψαξα, και βρήκα μια λύση και όπως αποδείχθηκε ήταν κακορυθμισμένο από το εργοστάσιο. Υποθέτω, κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και με την μπαταρία αλλά
δυστυχώς δεν μπορούν όλα αυτά τα μικροπροβληματάκια τύπου "fine tuning" να φιάχνονται από τον κάθε τελικό χρήστη, εγώ τουλάχιστον δεν έχω τις γνώσεις αν και μπορώ να βρώ τα εργαλεία
δεν θέλω να πειράξω πράγματα που δεν ξέρω ειδικά αν έχει να κάνει με την μπαταρία, φοβάμαι πως μπορεί να γίνει της κορέας το μπαρμπεκιου δηλαδή και δεν είμαστε για τέτοια.
Έχω δώσει ένα 25άρι πέρισυ για 10Κmha power bank, ίσως ήρθε ο καιρός να βγάλει τα λεφτά του (το χρησιμοποιώ αραιά, μόνο σε ταξίδια)
αλλα θα μπορουσε να σου απαντησει καποιος, οτι αν ηθελες μια συσκευη απροβληματιστη και με πληρη υποστηριξη απο εργοστασιο, δεν θα επαιρνες (ειδικα) το Redmi Pro....!!! διοτι απλα ειναι μια συσκευη που δεν βγηκε για να κυκλοφορησει σε ολο τον κοσμο, αλλα σε συγκεκριμενες αγορες. αρα και το Support απο την εταιρια θα ειναι περιορισμενο και απευθυνομενο σε αυτες τις αγορες
οσοι το αγοραζουμε, το 99% ξερουμε απο πριν, οτι θα μπει..... "χερι". με ο,τι αυτο συνεπαγεται..!!
αν καποιος θελει πιο απροβληματιστο Xiaomi, υπαρχει και το RN4. που ειναι παραπλησιο και με global Roms, ωστε να αναβαθμιζεται..! -
Α, αυτό το μήνυμα εννοούσε, sorry...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα