Νομίζω ότι το είχε και άλλος αυτό το πρόβλημα και το έλυσε περνώντας πρώτα την προηγούμενη έκδοση και κάνοντας μετά αναβάθμιση στην 6.12.1!!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΌταν λες προηγούμενη?Ο/H lallasgr έγραψε:
Νομίζω ότι το είχε και άλλος αυτό το πρόβλημα και το έλυσε περνώντας πρώτα την προηγούμενη έκδοση και κάνοντας μετά αναβάθμιση στην 6.12.1!!
Χωρίς να γνωρίζω τον λόγο, και σε εμένα έλεγε το ίδιο πράγμα, όπως και σε πολλούς άλλους. Δοκίμασε με τον δεύτερο τρόπο που δίνει ο οδηγός.. Αυτό σε εμένα δούλεψε. Από το updater δηλαδή.Ο/H rapt0r έγραψε:
Παιδιά μια βοήθεια σας παρακαλώ...
Ξεκίνησα την διαδικασία με sp flash tool, drivers κλπ όλα καλά.. ξεκινάω το κινητό με volume down + καλώδιο ξεκινάει το download που το έχω πατήσει πιο νωρίς... από κόκκινη γίνεται κίτρινη η μπάρα και μου βγάζει το παρακάτω error: Brom Error sec image too large
Capture.PNG
please μια βοήθεια γιατί θα φύγει από το παράθυρο...
ούτε από το updater γίνεται...αυτό δοκίμασα πρώτα.Ο/H KenJiNx έγραψε:
Χωρίς να γνωρίζω τον λόγο, και σε εμένα έλεγε το ίδιο πράγμα, όπως και σε πολλούς άλλους. Δοκίμασε με τον δεύτερο τρόπο που δίνει ο οδηγός.. Αυτό σε εμένα δούλεψε. Από το updater δηλαδήΟ/H rapt0r έγραψε:
Παιδιά μια βοήθεια σας παρακαλώ...
Ξεκίνησα την διαδικασία με sp flash tool, drivers κλπ όλα καλά.. ξεκινάω το κινητό με volume down + καλώδιο ξεκινάει το download που το έχω πατήσει πιο νωρίς... από κόκκινη γίνεται κίτρινη η μπάρα και μου βγάζει το παρακάτω error: Brom Error sec image too large
Capture.PNG
Χωρίς να μπορώ να σου πω αν δουλεύει 100% θα σου έλεγα να δοκιμάσεις αυτά που θα σου γράψω παρακάτω.Ο/H rapt0r έγραψε:
Δοκίμασε στην εφαρμογή Google Play Store "καθαρισμό δεδομένων¨και "απεγκατάσταση ενημερώσεων" , και επανεκίνηση .....Ο/H geofust έγραψε:
Μετά απο την πετυχημένη εγκατάσταση της XTRV 6.12.1, έχω ένα προβληματάκι και μία άσχετη ερώτηση.
Το πρόβλημα είναι οτι απο την αρχή μου εμφανίζει το εξής εικονίδιο...
............
Ο/H KenJiNx έγραψε:
Καλησπέρα. Πολύ καλό το κινητάκι.. Το έχω 20 ημέρες και με βόλεψε πολύ!
Έχω μερικά θέματα όμως, καταρχάς μερικές φορές όταν το ξεκλειδώνω μου βγάζει το μήνυμα "Μην καλύπτετε την πορτοκαλί περιοχή της οθόνης." και αυτό δε φεύγει με τίποτα, πρέπει να ξανακλείσω το κινητό και να προσπαθήσω ξανά να το ξεκλειδώσω..
Το googlara και βρήκα πως είναι μέσα απ τις ρυθμίσεις Κλείδωμα οθόνης -> Πρόληψη ατυχών κλήσεων. Είναι ενεργοποιημένο αλλά δε με αφήνει το σύστημα να το πειράξω. Επίσης ποια είναι η πορτοκαλί περιοχή της οθόνης ? Και προφανώς δεν έχω καλυμμένη καμία περιοχή της οθόνης![]()
Κάτι τελευταίο.
Όταν είμαι μέσα σε οποιαδήποτε εφαρμογή, στην μπάρα ειδοποιήσεων η ώρα φαίνεται αριστερά σε μικρό μέγεθος. Υπάρχει δυνατότητα να πάει στα δεξιά, στην πλευρά του ποσοστού της μπαταρίας μήπως? Γνωρίζει κανείς?