Το προσπαθούν, αλλά τους εβγαζε πρόβλημα με το cust.img, έβαλαν τροποποιημένο και χάθηκαν ΙΜΕΙ & mac!!Ο/H GR-Macedon έγραψε:
Format τότε με sp flash tool και ξανά από πάνω η κινεζικη fastboot rom?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ναι αυτά τα διάβασα. Format με sp flash tool δοκιμαστικε;Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
@johnjor εχθές συνδεθηκαμε με team viewer έκανες τα βήματα που σου είπα να κάνεις;
- αφαιρεση απο το mi-account τις υπολοιπες συσκευές
- ξεκλείδωμα τον bl βάζοντας το κινητο σε fastboot mode
- Flashing με SN writer ΙΜΕΙ, mac και bluetooth address
@GR-Macedon Format στο spflash tools δεν δοκιμαστηκε λόγω του ότι υποθέσαμε ότι με κλειδωμένο bl δεν θα τον αφηνε να φλασάρει και θα του έβγαζε σφάλμα.
Επίσης σφάλμα του έβγαζε και με το SN writer όταν προσπαθούσε με κλειδωμενο bl να γράψει IMEI..Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) - αφαιρεση απο το mi-account τις υπολοιπες συσκευές
-
Ο/H GR-Macedon έγραψε:
Ναι αυτά τα διάβασα. Format με sp flash tool δοκιμαστικε;
-
εσύ δεν είχες.....μουσαφίρηδες και θα....απείχες λίγο απ' το φόρουμ?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
εσύ δεν είχες.....μουσαφίρηδες και θα....απείχες λίγο απ' το φόρουμ?
-
Καλησπέρα.
Κάποιος φίλος, μου έχει περάσει την XTRV beta 1- 6.12.1 Developer στο Redmi Pro .
Λόγω κάποιου μη αναστρέψιμου προβλήματος ("Δυστυχώς, η εφαρμογή Υπηρεσίες Google Play έχει σταματήσει"), που έχω αναφέρει σε προηγούμενο post, μου συστήθηκε σαν τελευταία λύση (εφόσον οι άλλες δεν απέδωσαν), να περάσω την προηγούμενη Rom (6.11.-), προκειμένου να λυθει το πρόβλημα.
Ποιά είναι η διαδικάσία που χρειάζεται να κάνω? -
Ο/H Atha Kappas έγραψε:
Δες αν μπαινει σε deep sleep με το cpu spy και με το gsam αν καποια εφαρμογή που εχεις καταναλωνει μπαταρία
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το cpu spy μου βγαλει sleep mode 2 ωρες...απο εφαρμογες δε βλεπω κατι να τρωει μπαταρια, και επισης το μονο πραγμα που καταναλωνει απο συσκευες ειναι η κεραια, ειναι πανω απο την οθονη...εχει περιπου το 40% αυτη τη στιγμη -
Να κάνω χρήση του νήματος γιά νά ευχαριστήσω θερμά αρχικά τον @pechr και μετά τον @demakhs γιά τήν πολύτιμη και πολύωρη βοήθεια τους μέσω teamviewer ώστε να επιτευχθεί το φλασαρισμα του κινητού μου.
Παρεμπιπτόντως η 8.1.2 stable της xiaomi.eu που περάσαμε δείχνει πολύ καλή με την διαχείριση μπαταρίας.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H GR-Macedon έγραψε:
Format τότε με sp flash tool και ξανά από πάνω η κινεζικη fastboot rom?
-
Ο/H kinezos69 έγραψε:
Το μυαλό είναι ο @demakhs εγώ απλά ήμουν τα χέρια..
Αν δεν είχα την καθοδήγηση του αρχηγού... θα σου το είχα brickαρει το κινητό...
ευτυχώς στις δύσκολες στιγμές το άγρυπνο σκουληκομάτι του προέβλεπε την αστοχία και με μεθοδικές κινήσεις μου έλεγε τι να κάνω....
ο @demakhs είναι το φως...Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H kinezos69 έγραψε:
Το μυαλό είναι ο @demakhs εγώ απλά ήμουν τα χέρια..
Αν δεν είχα την καθοδήγηση του αρχηγού... θα σου το είχα brickαρει το κινητό...
ευτυχώς στις δύσκολες στιγμές το άγρυπνο σκουληκομάτι του προέβλεπε την αστοχία και με μεθοδικές κινήσεις μου έλεγε τι να κάνω....
ο @demakhs είναι το φως...
Η ανιδιοτελής προσπάθεια του καθενός είναι εξίσου σημαντική. Ο @demakhs ως συν-ακριτας(Κω αυτός, Αλεξανδρούπολη εγώ) έδειξε ιδιαίτερο ζήλο ώστε να έχουμε ευτυχή κατάληξη.
Keep walking και καλές γιορτές σε όλους!!!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα