Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
οποτε πριν περασω τη ρομ factory reset?
επισης κατι ακομα, για καποιο λογο βλεπω πολλοι πριν κανουν οτιδηποτε στο twrp κατευθειαν κανουν ενα reboot to twrp...εχει καποιο θεμα το συγκεκριμενο και χρειαζεται? -
Ο/H Panos Vgs έγραψε:
εχει καποιο θεμα το συγκεκριμενο και χρειαζεται?
Αν δεν κάνεις ένα απο τα 2 δεν είναι απαραίτητο.. -
Ο/H Panos Vgs έγραψε:
επισης κατι ακομα, για καποιο λογο βλεπω πολλοι πριν κανουν οτιδηποτε στο twrp κατευθειαν κανουν ενα reboot to twrp...εχει καποιο θεμα το συγκεκριμενο και χρειαζεται?
-
-
-
Ο/H DimitrisVerlis έγραψε:
εκανα μία τεράστια πατάτα στην παραγγελία, παραγγειλα από vickmall το redmi 4a πριν λίγο και καταλάθος συνδέθηκα με την δεύτερη paypal με ένα άσχετο ονομα, εστειλα στο vickmall να μου το αλλάξουν σε Δημήτρης βερλης θα μου το φτιάξουν λετε; Μακάρι να μην πάνε χαμένα 100 ευρουδακια!!
Και γω σταυρουδακια διάβασα, αντί για ευρουλακια!!
Υ.Γ. την ....πατάτα δεν μπορώ να πω ακριβώς ότι την κατάλαβα, ποια είναι...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Έχω 2 λογαριασμούς στην paypal δεν είχα acc sto vickmall και πείρε τα στοιχεία από τον λογαριασμό καταλάθος έκανα την αγορά με ένα όνομα που δεν υπάρχει άρα όταν έρθει θα έρθει για αυτο το άσχετο ονομα που δεν υπάρχει και δεν θα μπορώ να το παραλάβο από το ταχυδρομείο οπότε χάνω 100 ευρώ :p μακάρι να με βοηθήσουν!!
-
τωρα με μπερδέψες ακόμα πιο πολύ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H DimitrisVerlis έγραψε:
εκανα μία τεράστια πατάτα
OffTopicΕμείς φέτος δεν είχαμε καθόλου καλή παραγωγή... Όλες μια σταλιά......
Ίσως να σου ζητήσουν να στείλεις από το mail του paypal μήνυμα με την διεύθυνση σου. -
Καλησπερα! Με ποια ρομ εχετε δει καλυτερη μπαταρια?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα