Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H tsprodromos έγραψε:
You may think you can fly - but you better not try -
φιλε μαλλον δεν το εχει δει ο υπολογιστης κατι παιζει με τους drivers σου
οταν συνδεσες το κινητο με τον υπολογιστη ειδες κατι τετοιο?
-
Καλησπέρα ομάδα..Χρόνια πολλά καλές γιορτες σε όλους..μια ερώτηση.οταν μου απαντάνε στα SMS μου το εμφανίζει σε άλλο νήμα και χωρίς να μου εμφανίζει το όνομα της επαφής ενώ την έχω αποθηκευμένη.ξερετε τι μπορεί να φταίει;
-
καλησπερα και καλά χριστούγεννα και από εμένα, παρατηρησα πως γίνετε burn in στην οθόνη μου πάνω στα εικονίδια στην γραμμή κατάστασης δεν πολύ φαίνεται αλλά μήπως φτιάχνεται;
-
Ο/H tasos527 έγραψε:
Oταν μου απαντάνε στα SMS μου το εμφανίζει σε άλλο νήμα και χωρίς να μου εμφανίζει το όνομα της επαφής ενώ την έχω αποθηκευμένη.ξερετε τι μπορεί να φταίει;
Λέγεται "Number Fixer", εφαρμογή στο Playstore. Και υπάρχει και οδηγός χρήσης, στο forum. -
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους! Επειδη εσπασε το tempered που ειχε μεσα το κουτι της συσκευης ξερει καποιος αν κανει καποια απο αλλο πιο εμπορικο τηλεφωνο εδω στην Ελλαδα πχ απο samsung;
-
για redmi pro πρέπει να μιλάς αφού γράφεις εδώ και ας μην το χεις στο προφίλ σου!
μπορώ να σου στείλω ένα nillkin που μου ξομεινε..
στείλε μου διεύθυνση σε pm να στο στείλω με ταχυδρομείο.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ρε παίδες μήπως έχετε λύση γιά το πρόβλημα που δεν μπορούν εφαρμογές χρήστη όπως quick pic ή fx explorer και άλλες να γράφουν στην εξωτερική sd;; στο kitkat και lollipop υπήρχε η εφαρμογή -sdfix- που διόρθωνε το πρόβλημα αλλά εδώ δεν δουλεύει.Εχουμε κάτι;Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Ο/H geotzia έγραψε:
Ρε παίδες μήπως έχετε λύση γιά το πρόβλημα που δεν μπορούν εφαρμογές χρήστη όπως quick pic ή fx explorer και άλλες να γράφουν στην εξωτερική sd;; στο kitkat και lollipop υπήρχε η εφαρμογή -sdfix- που διόρθωνε το πρόβλημα αλλά εδώ δεν δουλεύει.Εχουμε κάτι;
Ρυθμίσεις-εφαρμογές-η εφαρμογή που θέλεις,κάτω κάτω δικαιώματαYou may think you can fly - but you better not try -
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Ένας φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει το Redmi Pro και έχει βρει αυτό:
h**p://www.ebay.co.uk/itm/Xiaomi-Redmi-Pro-5-5-Android-6-Dual-SIM-Smartphone-Deca-Core-3GB-RAM-64GB-UK-/272470826578?var=&hash=item3f7086de52:m:me4kQzpz1mjqYfYI2pBZmxg
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Θα χρειαστεί να κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα κλπ και να περάσει τις gtv roms από εδώ ή θα έχει ελληνικά η συσκευή;
Bodai: Non Affiliate Link Removed.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα