Την τελευταία stable την έχει βάλει κανείς να μας πει την άποψή του;Αν έχει καλύτερη διάρκεια η μπαταρία;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Δοκιμασε ν αλλάξεις ROM Ελληνική, περνα την με καθαρή εγκατάσταση ομως κ δες πως θα πάει.
Μπορείς να δοκιμάσεις κ μία από Xiaomi.eu...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H stchr75 έγραψε:
Ο/H maximosm έγραψε:
Ο/H Panos Vgs έγραψε:
μαλλον εννοει αν υπαρχει απο ευρωπαικη αποθηκη αλλιως με πλαγιο τροπο με αποστολη express...
Παιδια ειπα και πριν σκεφτειτε να το παρετε και απο ελλαδα...πλεον εχει 270ε...αν το παρεις απο κινα και φαει τελωνειο θα πληρωσεις ενα 60αρι τουλαχιστον...αν βαλεις express shipping θα πληρωσεις ενα 20αρικο πανω για να γλιτωσεις το τελωνειο...στην καλυτερη η διαφορα ειναι 50ε...και απο ελλαδα θα εχεις τουλαχιστον ενα υποτυπωδες σερβξς και αν δε παει τπτ καλα θα μπορεσεις να διεκδικησεις αντικατασταση συσκευης...και αν εχεις καποια επιχειρηση μπορεις να περασεις το φπα στα εξοδα οποτε το παιρνεις απο ελλαδα σε τιμη κινας...
Το πρόβλημα μου είναι ότι είμαι Γερμανία. Αυτοί που λένε ευρωπαϊκή αποθήκη μπορεί να είναι και εξπρες από Κίνα;
Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγω Γερμανια ειμαι και παραγγειλα το 4gb Ram 128Gb Rom απο Honorbuy στα 259ευρω συν 32Ευρω Express Dhl απο αποθηκη Ιταλιας. Σημερα το στειλανε, αυριο συμφωνα με το tracking της dhl θα παραλαβω χωρις τελωνειο κλπ.
Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χθες το εστειλαν το πρωί απο Ιταλία, πριν καμια ωρα το παρελαβα!
Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αλλο ένα ψιλοπρόβλημα... Εχω αυτό sandisk.com/home/mobile-device…ge/ultra-dual-usb-drive-3 το φλασσάκι και ένα μετατροπέα από micro usb σε type-c αλλά δεν το βλέπει καθόλου το φλασσάκι.Ο μετατροπέας από ebay τσεκαρισμένα δουλεύει και σε φόρτιση και σε δεδομένα. Υποστηρίζει OTG η συσκευή μας και αν Ναι τι μπορεί να φταίει;;Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Ο/H geotzia έγραψε:
Αλλο ένα ψιλοπρόβλημα... Εχω αυτό sandisk.com/home/mobile-device…ge/ultra-dual-usb-drive-3 το φλασσάκι και ένα μετατροπέα από micro usb σε type-c αλλά δεν το βλέπει καθόλου το φλασσάκι.Ο μετατροπέας από ebay τσεκαρισμένα δουλεύει και σε φόρτιση και σε δεδομένα. Υποστηρίζει OTG η συσκευή μας και αν Ναι τι μπορεί να φταίει;;
-
Ο/H billpat7 έγραψε:
Καλημερα παιδια.Θελω να αγορασω το redmi pro και θα ηθελα τη γνωμη σας.Με ενδιαφερει να κραταει πολυ η μπαταρια.Ποια ρομ να προτιμησω?Αν το παρω με την official αγγλοκινεζικη ειναι καλυτερα?
Εγώ έβαλα την stable της xiaomi.eu και είμαι ευχαριστημένος. Μου βγάζει οθόνη 6+ ώρες.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H geotzia έγραψε:
Αλλο ένα ψιλοπρόβλημα... Εχω αυτό sandisk.com/home/mobile-device…ge/ultra-dual-usb-drive-3 το φλασσάκι και ένα μετατροπέα από micro usb σε type-c αλλά δεν το βλέπει καθόλου το φλασσάκι.Ο μετατροπέας από ebay τσεκαρισμένα δουλεύει και σε φόρτιση και σε δεδομένα. Υποστηρίζει OTG η συσκευή μας και αν Ναι τι μπορεί να φταίει;;
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
Πριν μια ώρα περίπου, το κινητό μου έκανε ''μπανιο'' σε καφέ. Απο εκείνη τη στιγμή, η μπαταρία άδειασε μέσα σε 10 λεπτά, έφτασε στο 0 απο 75 % και δεν φορτίζει με τίποτε.
Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω, εκτός του να παραγγείλω καινούργιο? -
Κακώς δεν το εκλεισες επιτόπου και δοκίμασες κιόλας να το φορτίσεςι. Αν ειναι κλειστο τώρα αστο ετσι. Αφου το καθαρίσεις και το σκουπίσεις να στεγνώσει όσο καλύτερα γίνεται απέξω, βάλε το μέσα σε ρύζι ολόκληρο και αστο για κανα 2-3 μέρες...
Μη προσπαθήσεις να το στεγνώσεις με πιστολάκι. Μετά δοκίμασε να το φορτίσεις πάλι -
Ο/H nickkon έγραψε:
Κακώς δεν το εκλεισες επιτόπου και δοκίμασες κιόλας να το φορτίσεςι. Αν ειναι κλειστο τώρα αστο ετσι. Αφου το καθαρίσεις και το σκουπίσεις να στεγνώσει όσο καλύτερα γίνεται απέξω, βάλε το μέσα σε ρύζι ολόκληρο και αστο για κανα 2-3 μέρες...
Μη προσπαθήσεις να το στεγνώσεις με πιστολάκι. Μετά δοκίμασε να το φορτίσεις πάλι
Αφού το σκούπισα όσο καλύτερα γινόταν, δοκίμασα να το ανοίξω. Το καημένο δεν άνοιγε. Άνοιξε μετά απο 10 λεπτά περίπου και φαντάστηκα πως είναι οκ. Εκεί διαπίστωσα πως άδειασε η μπαταρία τρομακτικά γρήγορα. Το έβαλα να φορτίσει και για αρκετή ώρα προσπαθούσε να ανοίξει ανεπιτυχώς. Άνοιξε μετά απο 20 λεπτά στον φορτιστή κι εκει είδα οτι παραμενει συνεχώς στο 0%.
Πλέον το έβγαλα και το έβαλα σε ρύζι όπως μου είπες..... -
Το ζόρισες αρκετά. Αν δεν έχει φάει βραχυκύκλωμα από τα τελευταία πειράματα πιθανόν θα σου δουλέψει.
Απενεργοποιημένο στο ρυζι ελπίζω έτσι;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα