Έτσι...Ο/H nickkon έγραψε:
Το ζόρισες αρκετά. Αν δεν έχει φάει βραχυκύκλωμα από τα τελευταία πειράματα πιθανόν θα σου δουλέψει.
Απενεργοποιημένο στο ρυζι ελπίζω έτσι;
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.
Θα ενημερώσω σε 2-3 μέρες για το αποτέλεσμα
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΈτσι...Ο/H nickkon έγραψε:
Το ζόρισες αρκετά. Αν δεν έχει φάει βραχυκύκλωμα από τα τελευταία πειράματα πιθανόν θα σου δουλέψει.
Απενεργοποιημένο στο ρυζι ελπίζω έτσι;
Αν κατάλαβα .... καλά θα πρέπει να αγοράσεις καλώδιο OTG και σε αυτό να βάλεις τον μετατροπέα Usb -> Usb type c. Ετσι θα το βλέπει κανονικά το stickΟ/H geotzia έγραψε:
Τώρα που το τσέκαρα ούτε στο TWRP το βλέπει...
Ευχαριστώ καταρχάς γιά τις απαντήσεις,το φλασσάκι μου είναι από την μία πλευρα το μεγάλο USB και από την άλλη micro USB.Γιατί λοιπόν να πάρω καλώδιο OTG;Είναι κάτι που δεν ξέρω;Δοκίμασα όμως και με καλώδιο OTG ενός φίλου(από αυτά του ebay) με αυτό το φλασάκι και με άλλο ένα που έχω και μία από τα ίδια,σαν να μην συνδέω τίποτα.Ο/H Bodai έγραψε:
Αν κατάλαβα .... καλά θα πρέπει να αγοράσεις καλώδιο OTG και σε αυτό να βάλεις τον μετατροπέα Usb -> Usb type c. Ετσι θα το βλέπει κανονικά το stickΟ/H geotzia έγραψε:
Ο/H geotzia έγραψε:
Ευχαριστώ καταρχάς γιά τις απαντήσεις,το φλασσάκι μου είναι από την μία πλευρα το μεγάλο USB και από την άλλη micro USB.Γιατί λοιπόν να πάρω καλώδιο OTG;Είναι κάτι που δεν ξέρω;Δοκίμασα όμως και με καλώδιο OTG ενός φίλου(από αυτά του ebay) με αυτό το φλασάκι και με άλλο ένα που έχω και μία από τα ίδια,σαν να μην συνδέω τίποτα.Τι άλλο μπορώ να κοιτάξω;Ο/H Bodai έγραψε:
Φαντάζομαι ότι είναι fat32.Ο/H geotzia έγραψε:
Ευχαριστώ καταρχάς γιά τις απαντήσεις,το φλασσάκι μου είναι από την μία πλευρα το μεγάλο USB και από την άλλη micro USB.Γιατί λοιπόν να πάρω καλώδιο OTG;Είναι κάτι που δεν ξέρω;Δοκίμασα όμως και με καλώδιο OTG ενός φίλου(από αυτά του ebay) με αυτό το φλασάκι και με άλλο ένα που έχω και μία από τα ίδια,σαν να μην συνδέω τίποτα.Τι άλλο μπορώ να κοιτάξω;Ο/H Bodai έγραψε:
Αυτοί θα είναι οι καλύτεροι μιας και ο δικός τους είναι 5V-2A αν δεν κάνω λάθος.Ο/H geofpan35 έγραψε:
5V 1,5A , από iphone 5V 2A
Θα σου πρότεινα αυτόν αν έχεις σκοπο να το φορτίζεις το βραδύΟ/H geofpan35 έγραψε:
κινητό στο 1A
ΣωστόςΟ/H Thracia έγραψε:
Θα σου πρότεινα αυτόν αν έχεις σκοπο να το φορτίζεις το βραδύΟ/H geofpan35 έγραψε:
κινητό στο 1A
![]()
Μπορείς να παρεις έναν ανταπτορα από Ελλάδα δεν στοιχίζει
Αν το κινητό βγάζει 5-6 ώρες SOT βράδυ θα το φορτίζω , οπότε όπως προτείνεις και εσύ είναι καλύτερη η ''αργή'' φόρτιση, σωστά;Ο/H Thracia έγραψε:
Θα σου πρότεινα αυτόν αν έχεις σκοπο να το φορτίζεις το βραδύ