Δεν έχει σημασία τι γράφει εκεί.... Ανέβασε screenshot να δούμε τι είναι.Ο/H HliasAvg έγραψε:
Unofficial είναι αυτή?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H HliasAvg έγραψε:
Unofficial είναι αυτή?
-
-
-
Στις 22 έχει συνάντηση στη Λάρισα. Οπότε θα το δούνε τα παιδιά από κοντά και αν είναι θα το φτιάξουνε το μηχάνημα. Γιαυτό δεν κάνω κίνηση ακόμα για τίποτα. Είμαι άσχετος.
-
-
Να κανω εγω μια αλλη ερώτηση απο που και ως που πουλανε κατι και σε αυτο που πουλανς βάζουνε τα όνοματα παιδιων που εχουν ασχοληθεί να φτιαξουν κάτι αφιλοκερδως σε κατι δικο τους που ειναι προβληματικο, δεν μπορουν καπως να τους κυνηγησουν, θεωρείται παρανομο ή τουλάχιστον ανήθικο.
-
Όπως είπα δεν έχω και πολύ σχέση με το άθλημα. Οπότε περιμένω την συνάντηση στις 22.
-
Ο/H Atha Kappas έγραψε:
δεν μπορουν καπως να τους κυνηγησουν, θεωρείται παρανομο ή τουλάχιστον ανήθικο.
-
Διαπιστωσα ότι τι ράδιο δεν δουλεύει με universal ακουστικά. Παίζει κάτι τέτοιο η έχω πρόβλημα? Και τη μπορώ να κάνω?
-
"Η Fastboot Rom είναι έχει λίγο παραπάνω διαδικασία, καθώς χρειάζεται να την κάνετε Unzip με το winRar, και στην συνέχεια να κάνετε χρήση του 7-zip για να κάνετε extract το .tgz αρχείο."
παιδια περασα την Redmi Pro Latest China Developer Fastboot ROM , αλλα τωρα που ξανα κοιταξα το παραπανω που λεει για extract το .tgz αρχειο δεν το εχω κανει , που ειναι ομως δεν το βλεπω
επισης με το MiPCSuite που δοκιμασα τωρα δεν το διαβαζει , λεεει οτι πρεπει να κανω update την συσκευη -
Εννοεις οτι την περασες στο κινητο και αυτην την στιγμή τρεχει με china dev? Αν ναι πρεπει τωρα να δεις αν ο bootloader ειναι κλειδωμενος και επειτα να περασεις twrp recovery και την ελληνικη ρομ.Αλλα μπορεις να μεινεις και με αυτήν, αυτή τουλάχιστον ειναι official και θα σου δουλεύει το κινητό κανονικά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα