Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Κρίμα που είμαι μακριά και δεν μπορώ να έρθω στην συνάντηση.
Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
παιδιά συγνώμη που ξαναρώταω, σίγουρα η απάντηση ειναι καπου εδώ μεσα αλλα προτού κάνω ενα διάλειμμα να φάω και να ξεμπλοκάρω
εχω κινεζομουλτι ρομ απο το vickmall, κλειδωμένο bootloader ( εχω κανει αιτηση σήμερα και περιμενω) και θελω μεχρι τότε να το γυρίσω σε official dev.
τι πρέπει να κάνω? -
Ο/H pit_hal έγραψε:
παιδιά συγνώμη που ξαναρώταω, σίγουρα η απάντηση ειναι καπου εδώ μεσα αλλα προτού κάνω ενα διάλειμμα να φάω και να ξεμπλοκάρω
εχω κινεζομουλτι ρομ απο το vickmall, κλειδωμένο bootloader ( εχω κανει αιτηση σήμερα και περιμενω) και θελω μεχρι τότε να το γυρίσω σε official dev.
τι πρέπει να κάνω?
-
-
ευχαριστώ, απο το πολύ διάβασμα και την κουραση ειχα αρχίσει να τα χανω, διάβασα και κάπου εδώ ότι αν δεν εχουμε οφίσιαλ δεν κανει να το πειραξουμε μεσο mi pc suite. το εβαλα τώρα να κανει update σε developer 6.12.29 και βλεπουμε τι θα κανει!
-
Ο/H HliasAvg έγραψε:
Διαπιστωσα ότι τι ράδιο δεν δουλεύει με universal ακουστικά. Παίζει κάτι τέτοιο η έχω πρόβλημα? Και τη μπορώ να κάνω?
-
Εχεις δοκιμασει και με αλλα ακουστικά και δεν παίζει, μηπως φορας καμια θηκη και το εμποδίζει να μπει επίσης παίζει να ειναι και θεμα της Unofficial που εχεις , μπορείς να δοκιμάσεις στης ρυθμίσεις, εφαρμογές να βρεις το ράδιο και να κανεις μια εκκαθάριση δεδομένων
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
όλα πηγαν καλα, παρόλο που εβγαλε error προς το τέλος με το mi pc suite η αναβάθμιση προχώρησε κανονικα, και εχω πλεον china dev. αλλα ακομα όταν συνδέω το κινητό στο pc suite δεν μου το αναγνωρίζει μου λέει χρειάζεται αναβάθμιση. αυτό ειναι θεμα drivers?
εβαλα και google play θέλει πρωτα στο mi account να δηλώσεις ελλάδα και μετα το βρίσκει. -
Ο/H pit_hal έγραψε:
αυτό ειναι θεμα drivers?
-
όταν για το ξεκλείδωμα το bootload μου βγάζει μήνυμα "your device isnt supported by mi unlock?"?
-
Δεν εχεις παρει ακομα έγκριση, ποτε έκανες την αίτηση για ξεκλείδωμα , σου έχει έρθει απάντηση?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα