Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ε δεν ξερω, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και "καλη" αγορα να παρεις κατι που μολις εχει σταματησει. Ασε που θα ειναι δυσκολο να βρεις και σφραγισμενο
-
Ε, καί; Γιατί σκέφτεσαι έτσι..; Οι καλύτερες αγορές γίνονται τότε, έχω αγοράσει πολλά έτσι σε τιμή "σκότωμα" επειδή σταμάτησε η παραγωγή. Δηλαδή αν πάρεις κάτι και σταματήσει η παραγωγή μετά από 3-4 μήνες τι θα γίνει δηλαδή; ..θα σταματήσει να δουλεύει η συσκευή;
Για παραδειγμα...έτσι πήρα και το ASUS T100, στην μισή τιμή ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του Τ101.
Anyway, δικά σου τα φράγκα, δική σου και η απόφαση .
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Συμφωνώ με Alex, mόνο αν σε ενδιαφέρει η μεταπωλητική του αξία και αν θέλεις να το κρατήσεις λίγο, το καταλαβαίνω σε ένα βαθμό. Γιατί αλλιώς με την πληθώρα συσκευών και την συνεχή εξέλιξη οι διαφορές θα είναι μικρές.
-
Το καταλαβαίνω και εγώ αυτό Σταμάτη, έχεις δίκιο...σε κάποιον που αλλάζει πολύ συχνά συσκευές αυτό που είπα δεν έχει νόημα, κανένα εντελώς.
Απλά, εγώ έχω αποφασίσει να μην πουλάω πλέον υπολογιστές και κινητά.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Με παρεξηγήσατε
Δεν το λεω με την άποψη μεταπωλητικης αξιας, χεσ#$#@ δεν παιρνω οικόπεδο, ουτε και εχω πουλησει ποτε μεταχειρισμενο κινητο, ο μονος μου φοβος ειναι οτι αν ηταν πχ να παιρνει updates για 2 χρονια τωρα μπορει να παρει για 1 πχ. Αυτη ειναι η ανησυχια μου.
-
Η απάντηση στον προβληματισμό σου, είναι ΕΔΩ.
Ειδικά,αν αποφασίσεις να βοηθήσεις την κοινότητα και να γίνεις και εσύ VIP μέλος, δεν θα έχεις πρόβλημα για καιρό και όλα τα updates σου, γρηγορότερα
Και όχι, δεν παίρνω προμήθεια!
Καλημέρα σε όλους..
@geotzia δοκίμασα τον οδηγό αλλά το κινητό τον χαβά του,δεν ανοίγει μόνο του,το ενεργοποιώ και απλά δουλεύει σαν να το έκλεισα απλά,επίσης δεν συνδέεται σε άλλο wifi εκτός του σπιτιού μου και κάθε μου προσπάθεια να συνδεθώ βγάζει κόλλημα και μου λέει να στείλω αναφορά και αυτόματα κλειδώνει και με πετάει στην αρχική οθόνη...βοήθεια σας παρακαλώ μην το πάρω πάλι στα χέρια... -
παιδια να ρωτησω κατι ... εχθες το βρδυ ειχα βαλει για φορτιση το κινητο και οταν εφτσε 100% μετα το εσβησα , αυτο στης 11 . και το πρωι που ξυπνησα για να παω στην δουλεια στης 5 , με το που το ανοιξα η μπαταρια ηταν στο 97% . ειναι λογικο αυτο?
-
Ο/H teom3spro έγραψε:
Καλημέρα σε όλους..
@geotzia δοκίμασα τον οδηγό αλλά το κινητό τον χαβά του,δεν ανοίγει μόνο του,το ενεργοποιώ και απλά δουλεύει σαν να το έκλεισα απλά,επίσης δεν συνδέεται σε άλλο wifi εκτός του σπιτιού μου και κάθε μου προσπάθεια να συνδεθώ βγάζει κόλλημα και μου λέει να στείλω αναφορά και αυτόματα κλειδώνει και με πετάει στην αρχική οθόνη...βοήθεια σας παρακαλώ μην το πάρω πάλι στα χέρια...
Μην κάτσεις να ασχοληθείς με την μαϊμού ρομ, κάνε σιγά-σιγά και με προσοχή τα βήματα από τους οδηγούς.Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Ο/H haris8 έγραψε:
παιδια να ρωτησω κατι ... εχθες το βρδυ ειχα βαλει για φορτιση το κινητο και οταν εφτσε 100% μετα το εσβησα , αυτο στης 11 . και το πρωι που ξυπνησα για να παω στην δουλεια στης 5 , με το που το ανοιξα η μπαταρια ηταν στο 97% . ειναι λογικο αυτο?
Είναι λογικό. Να ξέρεις ότι η πτώση δεν είναι αναλογική. Από το 100 ειδικά αν το αφήσεις αρκετά ακόμη αφού δεις το 100 δεν πάει τόσο γρήγορα στο 99 όσο από το 99 στο 98. Βασικά η απώλεια σου ήταν από το άνοιγμα. Αν το είχες ανοιχτό μπορεί να έβλεπες και 100.
RN2 Official Global 8.1.2.0 -
@geotzia κάνω όλη την διαδικασία απο τον οδηγό "ολοκληρωμένος οδηγός για το flash της rom στο redmi pro(omega)" που μου έστειλες και όταν ολοκληρώθηκε η πρώτη μέθοδός με το φλασάρισμα το κινητό δεν κάνει reboot και έτσι το αποσυνδέω απο τον υπολογιστή και το ενεργοποιώ εγώ όπως γράφει ο οδηγός τότε το κινητό δεν άνοιξε με καινούργια Ρομ αλλά όπως ήταν πριν..έχω την Ρομ που είχε το κινητό δεν έχω αλλάξει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα