Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
@teom3spro Δηλαδή αν κατάλαβα καλά ,κατέβασες την τελευταία china dev. Rom ακολούθησες τον οδηγό με το spflash tools στο τέλος έβγαλε το παράθυρο που λέει ΟΚ και μετα την επανεκκίνηση είσαι με την παλιά ρομ;;;;
Ανέβασε το about phone να δούμε τι λέει.
=============== Ιαν 12th 2017, 8:11pm ===============
Ο/H billpat7 έγραψε:
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Μπορείς να πάρεις και έναν μετατροπέα micro usb female - usb type c male για να παίζει με τα κλασσικά micro usb καλώδια που σίγουρα έχουν/έχουμε όλοι:)
-
-
ουτε σε εμενα. Λογικα τον φτιαχνουμε εμεις
=============== Ιαν 13th 2017, 2:58am ===============
μολις ανακαλιψα οτι το κιν μου δεν εχει video call. τι παιζει? -
Ο/H teom3spro έγραψε:
τον φάκελο downloaded_rom
Ούτε φάκελο DCIM/Camera έχεις μέχρι να βγάλεις την πρώτη σου φωτογραφία, ούτε Screenshots φάκελο έχεις μέχρι να βγάλεις το πρώτο σου screenshot, ούτε φάκελο Downlaods έχεις μέχρι να να κάνεις το πρώτο σου κατέβασμα κάποιου αρχείου...Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Καλημέρα, μια χαζή ερώτηση αλλα δεν βρήκα κάτι με googlarisma ίσως να μην εβαλα τα σωστά κλειδιά. όπως για παράδειγμα στην επιφάνεια υπάρχει το εικονίδιο tools και μέσα εχει τα διάφορα εργαλειά ή το εικονίδιο με όλα τα google apps που μέσα βαζεις και αλλα και τα ομαδοποιείς, πώς μπορώ να κάνω τετοιο εικονιδιάκι και να ομαδοποιήσω παρεμφερείς εφαρμογές?
-
πιάνεις μία και την μετακινείς πάνω σε μία άλλη και αυτόματα δημιουργείται ένας φάκελος, όπου μετά μπορείς να τοποθετήσεις και άλλες εφαρμογές με τον ίδιο τρόπο.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος ενός Redmi pro 64Gb εδώ και 3 ημέρες. Ενημερωτικά το είχα παραγγείλει από Aliexpress 171€ στις 26/12/2016 και το παρέλαβα χωρίς κανένα πρόβλημα (π.χ τελωνείο) στις 10/1/2017. Το ερώτημα μου είναι αν αξίζει να αλλάξω ROM και τι πλεονεκτήματα θα έχει αυτό, γιατί δεν είμαι και πολύ γνώστης της όλης διαδικασίας και πιθανό να αντιμετωπίσω προβλήματα (λεπτομέρειες κινητού στο συνημμένο) . Μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος από την λειτουργία του κινητού και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ.
-
Είναι η μαϊμουδοκινέζική και από ότι ξέρω έχει αρκετά προβλήματα...αν θέλεις να αξιοποιήσεις το redmi pro διάβασε σιγάκαι προσεκτικά τους οδηγούς εδώ Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή και βάλε την Ελληνική ρομ που είναι!!!! τι να σου λέω,θα δεις άλλη συσκευή
@teom3spro με την 2η μέθοδο δεν πιστεύω να κάνεις δουλειά,ξαναδοκίμασε την 1ηΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα