Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Που να χε και XPC (Xiaomi Performance Center)!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H teom3spro έγραψε:
Αν μπορεί κάποιος ας επιβεβαιώσει αν είναι σωστό...Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Καλησπερα παιδιά και πάλι, καλή χρονιά κ όλας στο Redmi pro μου 2 μέρες τώρα παρατήρησα πως η μπαταρία αδειάζει σφαίρα, το βγάζω από την φόρτιση και σε 5 λεπτά έχει πάει 98-97% από της 8 το πρωί μέχρι της 2 το μεσημέρι είχα φτάσει στο 6% μόλις έφτασα σπίτι είχε σβήσει από μπαταρία και δεν το έχω ξαναπάθει 2 μέρες τώρα είναι αυτά, με το πολύ 2-3 ώρες οθόνης και αν, δεν έχω κανει κάποια ενημέρωση προς το παρόν θα το δοκιμάσω σε κάνα μισάωρο μπας και στρώσει. Η φωτεινότητα είναι στο 100% αλλά 4 ώρες οθόνης έβγαζε στάνταρ, αν χαμήλωνα και λίγο την φωτεινότητα θα έβγαζε 5 ώρες οθόνης με άλλες 4-5 ώρες αναμονής.
-
Βαλε το gsam να δεις τι σου τρωει την μπαταρία
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Ιαν 14th 2017, 7:39am ===============
Καλημέρα παλουκαρια, να κανω μια ερώτηση ενω εχω 4g ενεργοποιημενο σε παροχο και κινητό το max σε ταχύτητα που εχω δει ειναι γυρω στα 30mbps ενω με ενα Iocean επιανε τουλάχιστον 45, το ξερω οτι δεν είναι κάτι το φοβερό αλλα θα ηθελα μια σύγκριση απο καποιον με Vodafone και να ειναι κέντρο Αθήνα αν γίνεται, απο ρομ ειναι το ιδιο και με την ελληνική και με eu. -
Καλημέρα σας .γνωριζει κάποιος αν στο συγκεκριμένο μοντέλο γίνει η αναβαθμίσει για android 7 ;
Sent from my iPad using Tapatalk -
-
εχω τι ρομ 8.0.7.0 LKCNMA ξεκλειδωσα bootloader και πηγα να βαλω developer ρομ και τρωω αυτο το σφαλμα
upload pictures
"> καμια βοηθεια -
Ο/H oceanus έγραψε:
εχω τι ρομ 8.0.7.0 LKCNMA ξεκλειδωσα bootloader και πηγα να βαλω developer ρομ και τρωω αυτο το σφαλμα
Ποια DEV την Κινέζικη? -
-
Ο/H pmike26 έγραψε:
να ρωτησω ειναι απαραιτητο να εχεις 64bit στον η/υ για να τα κανεις ολα αυτα??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα