Είναι γνωστός ο Γιώργος και πολύ καλός επαγγελματίας με ξέρει και τον ξέρω θα πιούμε καφέ αύριο και θα τα πούμε
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
@nifitsa_kakia δυστυχώς εξακολουθεί το πρόβλημα τελικά ε;
Όντως είναι ακριβές του pro απο οτι βλέπω.. Με την εγγύηση δεν το σκέφτηκες/έψαξες τι παίζει; -
-
Και δλδ καινουριο τηλεφωνο θα το αφησεις ετσι; φτιαξτο και πουλησε το μου δεν εχω θεμα να περιμενω εγωΟ/H nifitsa_kakia έγραψε:
Δε θέλω να περιμένω μήνες...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
@nifitsa_kakia αν είναι να το βάλεις στην άκρη στείλε το,δεν χάνεις κάτι.Εχω ακούσει ότι μπορείς να ζητήσεις και τα μεταφορικά έξοδα από paypalΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Ο/H thanos485 έγραψε:
Είναι γνωστός ο Γιώργος και πολύ καλός επαγγελματίας με ξέρει και τον ξέρω θα πιούμε καφέ αύριο και θα τα πούμε
Φυσικα, πουρνο πουρνο θα ειμαι Κ.θαναση ........
Τελικα παρα ειναι μικρη η Λαρισα
-
-
καλησπερα σε ολους εχω την συσκευη περιπου 15 μερες . ψαχνω μια καλη θηκη ωστε να καλυπτει ακομη και την οθονη σε στυλ flip case εχεται να προτεινεται καποιες καλες ? επισης ψαχνω ενα καλο tempered glass εχετε να προτεινεται κατι δοκιμασνεο και καλο ? ευχαριστω
-
-
@giwrgosalim δοκιμασα τελικα το δαχτυλικο αποτύπωμά και για να μην το πατας το home button πρώτα πρέπει να εχει ενεργοποιηθεί το double tap to wake, δηλαδη χτυπας την οθονη 2 φορες, ανοιγει και μς το δαχτυλικο ξεκλειδωνει
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ούπς,νόμιζα ότι το μαγαζί είναι συνεργαζόμενο...ΣυγνώμηΟ/H geotzia έγραψε:
Γιά θήκη αυτή NILLKIN PU Leather Case Smart Wake Up Function Flip Cover For Xiaomi Redmi Pro Sale - Banggood.com
Για tempered glass δεν έχω ιδέα..
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Δεν υπάρχει πρόβλημα

Στα μη συνεργαζόμενα αναφέρεται το προϊόν και το κατάστημα αλλά χωρίς απευθείας λινκ (ο κωδικός προϊόντος του καταστήματος είναι το καλύτερο:)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα