Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Με την EU Rom που είχα και μετά την εγκατάσταση του xposed είδα battery drain όχι πολυ σοβαρό αλλά πάνω από μία ώρα sot διαφορά.Τώρα με την Ελληνική ρομ είμαι τόσο ικανοποιημένος που δεν τόλμησα να βάλω xposed πάλι.
Πές μας την γνώμη σου και αν παρατήρησες κάτι τέτοιο.
=============== Ιαν 16th 2017, 5:41pm ===============
Παιδιά δεν θέλω άλλα like, έφτασα στο νούμερο που ήθελα!!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
-
Ο/H magoulinio έγραψε:
Πρίν απο δύο μέρες παρέλλαβα το Redmi pro 64gb απο banggood με MIUI 8.1 by xiaomi.eu 6.9.8| Developer .
Ο/H Giorgos Karavidas έγραψε:
Παρέλαβα και εγω απο (banggood) ειδα οτι εχει την rom που βλεπεται στην φωτο.
Να ρωτήσω πότε παραγγείλατε τα κινητά σας, γιατί περιμένω 2 συσκευές απο 16/12 και ακόμη είναι κολλημένες στην Κίνα... -
-
Από το ίδιο μαγαζί έκανε να φθάσει Ελλάδα δηλ. να αλλάξει το Asendia Hong-Kong περί τις 35 μέρες!!! Στέλνουν με swiss mail που από ότι φαίνεται είναι άστα να πάνε... Με το που ήρθε Ελλάδα όμως σε 4 μέρες το είχα στα χέρια μου στα Χανιά!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
-
Ο/H geofust έγραψε:
Ο/H magoulinio έγραψε:
Πρίν απο δύο μέρες παρέλλαβα το Redmi pro 64gb απο banggood με MIUI 8.1 by xiaomi.eu 6.9.8| Developer .
Υπομονη θελει και τυχη... -
Παραγγελια φιλε μου 3/12 αποστολη κατα της 6/12 και παρελαβα 13/1 ....Δεν ξερω αλλα πρωτη φορα τοσο πολυ αργουν τα δεματα. (Την ιδια ημερα απο το ιδιο μαγαζι ειχα βαλει και μια θηκη και μεμβρανη ,αποστολη 3/12 και ακομα τιπ)Υπομονη θελει και τυχη...
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H geofust έγραψε:
Ο/H magoulinio έγραψε:
-
Ο/H geofust έγραψε:
Ο/H magoulinio έγραψε:
-
Να ευχαριστήσω και δημόσια των @thanos485 για την πραγματικά υπέροχη δουλειά επανω στο κινητό μου.
Επιτέλους μπήκε η πολυπόθητη Ελληνική rom και τώρα θαυμάζω αυτό το υπέροχο εργαλείο.
Από το μεσημέρι το έχω λιωση στο πείραγμα και δεν το χορτενο.
Το μόνο που με τρομάζει είναι ο μεγάλος μου γιος που το γλυκό κοιτάει
Θανάσης και πάλι ευχαριστώ και προκαταβολικά Χρόνια πολλά για την αυριανή ονομαστική σου γιορτή....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα