θα συνεχισω αυριο γιατι τωρα πρεπεινα φυγω.αν μπορεσεις αυριο να με βοηθησεις θα το ηθελα πολυΟ/H geoanto555 έγραψε:
Ανέβασε ενα screen shot από την διαχείριση συσκευών και δίπλα να είναι το mflash unlock με το μήνυμα που λέει
no need to unlock.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
Έκανα λάθος το πρωί και σου ειπα άλλο μύνημα Γιώργο ότι μου βγάζει μπερδευτικα από τα τόσα που διαβάζω.αυτο το μύνημα μου βγαζει
-
δεν φαίνεται καθαρά, αλλά δεν γράφει ότι έχεις εξαντλησει το όριο του μηνιαίου ξεκλειδώματος?
φτιάξε άλλον καινούριο λογαριασμό mi και δοκίμασε με αυτόν!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
δεν φαίνεται καθαρά, αλλά δεν γράφει ότι έχεις εξαντλησει το όριο του μηνιαίου ξεκλειδώματος?
φτιάξε άλλον καινούριο λογαριασμό mi και δοκίμασε με αυτόν!
-
Το μήνυμα λέει ξεκάθαρα ότι δεν μπορείς ακόμη να ξεκλειδώσεις διότι πρόσφατα ξεκλείδωσες κι άλλο κινητό με αυτόν το λογαριασμό και θα πρέπει να περιμένεις να παρέλθει το χρονικό διάστημα που απαιτείται.
Στάλθηκε από το HUAWEI Y550-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H oceanus έγραψε:
εφοσον φτανω μεχρι εδω, εχω προβλημα με καποιο driver?
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H oceanus έγραψε:
εφοσον φτανω μεχρι εδω, εχω προβλημα με καποιο driver?
-
ε βάλε κάποιο άλλο που να έχεις πρόσβαση, ή δικό σου/οικογένειας/φίλου κλπ
-
Ο/H dfoust έγραψε:
Ευχαριστώ φίλε, την βρίσκω σε καλή τιμή και μου αρέσει σαν συσκευή γιαυτό ρωτάω μην την πάρω και την παρατήσει η xiaomi.
Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk
Την πηρα για δωρο στον αδερφο μου πριν 2 μερες απο αγγελια εδω ελλαδα με τις ζελατινες της καινουργια σε τιμη Κινας μιας και αυτος που την αγορασε μαλλον ζοριστηκε να περασει official rom και να την ξεκλειδωσει (εδω που τα λεμε και εγω ψιλοζοριστηκα χθες!!χαχα) τον επιασε απογοητευση και ηθελε να την ξεφορτωθει!!
Η οθονη της ειναι highlight πραγματικα δεν εχω ξαναδει τετοια οθονη σε xiaomi....δεν ενθουσιαζομαι ευκολα....αλλα με την συγκεκριμενη συσκευη ερωτευτηκα...τοσο πολυ που σκεφτομαι να πουλησω ενα oneplus 3t που εχω για κυρια συσκευη αυτη την εποχη και να παω και εγω στο Pro μιας και δεν βλεπω να υστερει πολυ σε κατι (ενταξει σε ταχυτητα υστερει το Oneplus παιζει μονο του εκει αλλα γενικα εχει πολυ ικανοποιητικη αποδοση overall). -
-
ευχαριστω παιδια για ακομα μια φορα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα