σε ευχαριστω πολυ το εφτιαξα
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Καλησπερα παιδια!
Συγνωμη εξ αρχης γιατι θα ρωτησω πραματα που εχουν χιλιο απαντηθει αλλα εχω μπερδευτη του κερατα εδω μεσα και ειμαι και ασχετος με ολα αυτα!
το κινητο μου (redmi pro) εχει την global stable. Ερωτηση,παιρνει ενημερωσεις??
Ειναι κλειδωμενο το bootloader μπορω να βαλω την Ελληνικη rom και αν χρειαζεται να την βαλω!!θα δω διαφορα??
Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι και σφαιρα το τηλ οπως περιμενα για καινουργιο τηλ!!
Ευχαριστω και συγνωμη!!! -
Δεν υπάρχει Global Stable για αυτό το κινητό καθώς προορίζεται μόνο για την αγορά της Κίνας. Λογικά θα έχεις κάποια unofficial ρομ από το Κινεζομάγαζο. Ανέβασε ένα screenshot από το about phone να δούμε τι έχεις!
-
Ναι φιλε μου το ξερω οτι δεν εχει,απλα εγραψα αυτο που λεει το κιν.Ειναι αυτη η κινεζικη που εχουν και αλλοι!οσο για το screen ακομα δεν ξερω πως!!!
-
Power Button kai Volume Down ταυτοχρονα μεχρι να ακουσεις το click
-
-
Κάνε αυτόν τον έλεγχο: Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος και αναλόγως του αποτελέσματος, θα σου πούμε πιο είναι το επόμενο βήμα.
Την περίπτωση για MTK επεξεργαστή διαβάζεις και όχι για SNAPDRAGON που έχει πρώτη!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
το εκανα και ειμαι κλειδωμενος
-
ξεκινάς 1) με αυτό: Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) για να περάσεις official rom και αν θες, προχωράς 2) να ξεκλειδώσεις τον bootloader, 3) να περάσεις twrp και 4) να περάσεις την Ελληνική ή την Ευρωπαϊκή, μελετώντας εδώ: Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα παιδιά
Επανέρχομαι με μία ερώτηση που εχω ξανακάνει στο παρελθόν αλλα προφανώς δεν γνωρίζει κανείς
Έχω εγκατεστημένη την Stable στο Redmi Pro.
Επίσης έχω τον Nova Launcher Premium με το Tesla Unread
Εχω παρατηρησει ότι ενώ τα badges δουλευουν για τις αναπαντητες κλήσεις στο Ex dialer, δεν μου δουλεύουν για τα SMS στο Yaata SMS που χρησιμοποιώ.
Κάνας γνώστης έχει καμμιά ιδέα?
Ευχαριστώ και συγνώμη που ξαναρωτάω -
Παιδια ειστε παρα πολύ καλοι και χαράς το κουράγιο σας για την βοήθεια που προσφέρετε, αλλα απο τους οδηγους που εχω διαβασει στα γρηγορα και εχω δει ειναι λιγο μανουρα γιατι δεν πάνε και ολα κατευχήν παντα και γενικα θελει πολυ χρονο , ποσταρισμα στο φορουμ, καποιος να βοηθήσει κλπ.
Εγω δουλευω απο το πρωι μεχρι τις 6-7 και μετα εχω τα πιτσιρίκια σπιτι που περιμενουν να τα δω, οποτε δεν υπαρχει χρονος για σκαλίσματα. Αν καποιος νομίζει οτι μπορεί να βοηθήσει να του δώσω ή να ερθει σε εμενα καποιο βραδυ να περάσουμε ελληνική rom και τα σχετικά ας επικοινωνήσει μαζί μου. Το κινητο ηρθε στα χερια μου χτες το απογευμα, φοράει την 8.0.5.0(LXKCNMA), δεν εχω τσεκαρει αν ειναι κλειδωμένος η οχι ο bootloader.
Ευχαριστώ -
το βράδυ λοιπόν, μετά τις δέκα που κοιμούνται τα αγγελούδια (να τα χαίρεσαι), θα μπει κάποιος από τα παλικάρια μέσω teamviewer στο pc σου και θα τα τακτοποιήσει όλα στο φτερό.
κάνε λογαριασμό mi account και την αίτηση για έγκριση ξεκλειδώματος του bootloader και όλα τ' άλλα είναι διαδικαστικά και "εύκολα"...
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα