Ρε παιδες τι να πω με σκλαβώνετε αλλα παρόλαυτα νιωθω ασχημα, εννοω δεν θελω καποιος να χασει χρονο απο την ζωη του για να μου φτιαξει εμενα το κινητο, καπως πρεπει αν του το ανταποδώσω κιολας.
Ενταξει λοιπον, θα τσεκαρω τι παιζει με τον bootloader, αν δεν ειναι ξεκλειδωτος (και χρειαζομαι αιτηση οπως διαβασω) θα προσπαθησω να τον ξεκλειδώσω και οταν ειμαι ετοιμος θα στειλω κανα μυνημα και ο θεος βοηθός, thanks προς το παρον.
Μπας και μένει κανένας απο τους "επιστημονες" εδω μεσα Πειραια και περίχωρα?
Thanks
θα σε βάλει πρώτα να καθαρίσεις όλατα χαλιά του (το χει αυτό το βίτσιο) , μετά θα σε κεράσει καφέ Γαλλικό ως καλός οικοδεσπότης, ενώ εσύ θα παραγγέλνεις σουβλάκια όσο αυτός σκαλίζει το κινητό σου!!!!!!!
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Καλησπερα σε όλα τα παιδιά, είχα ξαναγράψει πριν μερικές ημέρες, έχω σοβαρό θέμα με την μπαταρία σε σημείο που αδειάζει σε 3 και κάτι ώρες οθόνης με 3g και φωτεινοτητα στο 100% από της 8 το πρωί μέχρι της 3 το μεσημέρι και χθες για να με κρατήσει η μπαταρία ήδη από της 12 μισή είχα 20% και για να με βγάλει μέχρι της 2 είχα χαμηλώσει φωτεινότητα και μόλις έφτασα σπίτι είχε πεθάνει :p μηπως φταιει που το dpi το εχω απο το 403 στο 401? Εχει διάφορα και όλα είναι ποιο μικρά και βολικά :p αλλα εχω ετσι απο την πρώτη ημέρα της ααγορας
Στην αρχή ναι, μετά όχι και ακόμη και με σβηστή οθόνη η μπαταρία αδειάζει σφαίρα έχω την xtvr beta 1, internet εχω με VPN αλλά γενικά όλα ήταν κομπλέ παλαιότερα