Η πτώση έγινε ακαριαία και όχι μετά από παραμονή μέσα στο TWRP. Δηλαδή μία που ήταν 41% μία που έδειχνε 35% με το που μπήκε στο TWRP.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
Ναι ναι οκ, ναι το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό... ίσως μέσα η ένδειξη της μπαταρίας να μην είναι η πραγματική, δεν ξέρω κάθε πότε γίνεται refresh, ο Γιώργος μπορεί να μας διαφώτισει σχετικά αν γνωρίζει..
Edit: με πρόλαβες αρχηγέ
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με κάποια widgets που έχω εγκαταστήσει.
Συγκεκριμένα πρόκειται για clock and weather , τα οποία δεν ανανεώνονται. Δηλαδή κολλάει η ώρα μετά από λίγο και δεν συγχρονίζει με το ρολόι που βρίσκεται στην μπάρα των ειδοποιήσεων. Αγγλοκινέζικη official stable ROM 8.1.2.0.
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk -
Λοιπόν επανέρχομαι πάλι.
Έκανα ξεκλείδωμα Bootloader και όταν πάω να κάνω αντιγραφή το αρχείο της ελληνικής ρομ μου βγάζει αυτό το σφάλμα.
Εννοείται ότι είναι συνδεδεμένο.
Επίσης πήγα στην διαχείρηση συσκευών σε mtp device να το τρέξω από εκεί αλλά πάλι τα ίδια.
Ευχαριστώ. -
το Usb debbugging το εχεις ενεργοποιησει....υποθετω...?
-
Ο/H metalergr έγραψε:
Συγκεκριμένα πρόκειται για clock and weather , τα οποία δεν ανανεώνονται. Δηλαδή κολλάει η ώρα μετά από λίγο και δεν συγχρονίζει με το ρολόι που βρίσκεται στην μπάρα των ειδοποιήσεων. Αγγλοκινέζικη official stable ROM 8.1.2.0.
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
Ο/H oceanus έγραψε:
Ο/H metalergr έγραψε:
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω.
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk -
Ο/H cabdik έγραψε:
το Usb debbugging το εχεις ενεργοποιησει....υποθετω...?
Τώρα είμαι στο recovery και δεν βρίσκω την ελληνική ρομ ένω την πέρασα στο τλφ δεν την βρίσκω στο recovery... Θα τρελαθώ. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα