Τελικά δεν έχω βρει άκρη, όταν έιναι σε fastboot βγάζει error code 10, device cannot start. Έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικά pc με windows10 x64 και 1 VM μεwindows 7 x32, σε όλα το ίδιο. Έλεγα μήπως φταίει το καλώδιο αλλά αν το κινητό ξεκινήσει κανονικά και το συνδέσω δουλεύει κανονικά.Ο/H tpelek έγραψε:
Προσπάθησα να δω αν ο bootloader είναι κλειδωμένος για να προχωρήσω σιγά σιγά, βάζω τι κινητό σε Fastboot αλλά όταν το συνδέω στον υπολογιστή στο computer management o driver για το android bootloader interface λέει device cannot start. Δοκίμασα restart, να αλλάξω USB αλλά τίποτα. Θα το δοκιμάσω αύριο σε άλλον υπολογιστή να δω.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
- Ο πωλητής (eBay) έγραφε ότι υποστηρίζει.Τώρα αν αληθεύει.. Συνδέω USB stick κ ένα ανεμιστηρακι που βρηκα
- Ο πωλητής (eBay) έγραφε ότι υποστηρίζει.Τώρα αν αληθεύει.. Συνδέω USB stick κ ένα ανεμιστηρακι που βρηκα
-
@tpelek τι προσπαθείς να κάνεις ακριβώς;
έχεις ενεργοποιήσει το usb debugging;
αν μπείς σε fastboot στο κινητό και γράψεις στο cmd fastboot devices τι σου βγάζει; -
Ο/H stamatisv έγραψε:
@tpelek τι προσπαθείς να κάνεις ακριβώς;
έχεις ενεργοποιήσει το usb debugging;
αν μπείς σε fastboot στο κινητό και γράψεις στο cmd fastboot devices τι σου βγάζει;
-
@cloud78 το redmi pro υποστηρίζει otg κανονικά..τώρα μπορεί να μην παίζει με τον συγκεκριμένο adapter ή να μην είναι τελικά otg . Αν έχει κάποιο
αναγνωριστικό στείλε μας να δούμε μήπως βρούμε τίποτα.
Αν θέλεις υπάρχουν στο playstore κάποια apps usb otg τα οποία θεωρητικά κάνουν έλεγχο αν η rom υποστηρίζει otg, δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα είναι.
=============== Φεβ 3rd 2017, 3:16pm ===============
@tpelek μου απάντησες στο 1 απο τα 3 ερωτήματα:) -
@stamatisv
Στα 2 απάντισα
Το usb debaging είναι ενεργοποιημένο, αλλά παίζει αυτό ρόλο όταν μπαίνεις σεfastboot mode;
Αν σε command γράψω fastboot devices δεν γράφει τίποτα. -
-
Σταύρο δες τα permissions του καιρού μπας και είναι αυτο!
Επίσης ενεργοποίησε το GPS -
Γιώργο δεν εμφανίζει τον καιρό στα Permissions και το gps το έχω ενεργοποιήσει με high accuracy
-
Έχεις βάλει τοποθεσία manually να δεις αν λειτουργεί;
-
πήγαινε στις ρυθμίσεις-->εφαρμογές-->εφαρμογές συστήματος-->βρες weather ή καιρός ή πάροχος καιρού ή κάτι σχετικό-->επέλεξέ το και κατέβα κάτω να βρεις δικαιώματα κ.λ.π. για να επιλέξεις να τα πειράξεις...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα