Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H geopap έγραψε:
καλησπέρα σας. Μόλις μπήκα κι εγώ στην κοινότητα του Xiaomi με το redmi pro. Καλώς σας βρήκα.
Το κινητό φαίνεται ότι έχει global stable miui 8.0, 8.0.4.0, προφανώς fake? Θέλω να ρωτήσω την άποψή σας: υπάρχει κανένας διαπιστωμένος κίνδυνος ασφαλείας ή οτιδήποτε άλλος, στο να κρατήσω έστω για λίγους μήνες τη συγκεκριμένη Rom? Το κινητό το πήρα προχτές από το eshop, μέχρι στιγμής δε διαπίστωσα κάτι μεμπτό ή περίεργο, έχω ελληνικά.
Και κάτι ακόμη, τι παίζει με την εγγύηση, ξεκλείδωμα bootloader, κλπ?
Ευχαριστώ!
Ανέβασε ένα screenshot να δούμε καλύτερα την rom , όχι για ένα μικρό διάστημα δεν πιστεύω να έχεις θέμα αλλά καλό είναι να προετοιμαστείς για αλλαγή , εγγύηση έχεις από το μαγαζί που έγινε η αγορά δεν έχει σημασία εάν το φλασάρεις μπορεί και ήδη να είναι ξεκλείδωτο καλό είναι και αυτό να το δεις είναι εύκολη η διαδικασία , καλορίζικο
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα
global-ελληνικά και redmi pro δεν πάνε μαζί, οπότε είναι fake 1000%. Δεν υπάρχει global rom για το redmi pro, official.
Δεν μπορεί κανείς να σου πεί αν η rom είναι ΟΚ καθώς δεν μπορεί να ξέρει.
Με αντίστοιχες fake rom, κάποιοι χρήστες ανέφεραν προβλήματα, κάποιοι άλλοι malware και κάποιοι άλλοι οτι δεν είχαν κανένα πρόβλημα.
Σχετικά με εγγύηση και ξεκλείδωμα, είναι λίγο γκρίζα ζώνη, κανονικά όχι και οι περισσότεροι θα σου πούνε όχι.
Δες πχ εδώ το post απο μέλος MIUI device team:
does unlocking bootloader effects warranty? - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
Οταν κάνεις unlock το disclaimer λέει warranty *may* be nulled/void .
Σε κάθε περίπτωση κάνοντας flash μια official rom ή/και κάνοντας relock τον bootloader δεν νομίζω οτι θα έχεις θέμα. -
-
-
Έχετε δώσει δικαιώματα στον Firefox?You may think you can fly - but you better not try
-
Παιδιά καλησπέρα μπήκα σε twrp προσπάθησα να κάνω wipe data και μοθ είπε failed. πάτησα reboot kai έχει μείνει κολλημένο στο σηματακι toy mi στην αρχή έκανα πατατιά ?
-
-
καλησπέρα και από μένα.
Τελικά ήρθε και σε μένα η εγκριση ξεκλειδώματος σήμερα. Δοκίμασα να ξεκλειδώσω με την fake global rom που είχα και ως δια μαγείας ξεκλείδωσε. Οπότε παράτησα το πρόβλημα που είχα Redmi pro και προβλήματα στην εγκατάσταση της κινεζικης DEV
και προχώρησα στον οδηγό: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά. - RedMi Pro (Omega) - Xiaomi-Miui.gr
Έβαλα τελευταία stable. Όλα πήγαν κατ' ευχή. Όταν ρύθμιζα το κινητό όμως είδα ότι φωτογραφίες και στιγμιότυπα είχαν μείνει όλα. Η εγκατάσταση με αυτόν τον οδηγό και χωρίς να έχω βάλει γνήσια Dev είναι καλή; Σβήνει τα πάντα; Υπάρχει περίπτωση να έχουν μείνει σκουπίδια από την άλλη ρομ;
Βάζω και μερικές εικόνες για να δείτε τις εφαρμογες που υπάρχουν μέσα και να μου πείτε αν είναι αυτές (και μόνο) που έχει η ελληνική.(το antutu το έβαλ εγώ μετά το flash) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
η ζωή θέλει τύχη μάγκες -
Καλησπέρα,
αν έκανες wipe data/format data όπως λέει ο οδηγός είναι οκ.
Ερώτηση προς όλους, όποιον θέλει: δοκιμάστε να γράψετε ένα video μερικά δευτερόλεπτα σε τελείως ήσυχο δωμάτιο, πείτε και ένα γειά:). Μετά κάντε το Playback απο το κινητό σε full volume.
Ακούτε θόρυβο στο video; -
Ο/H stamatisv έγραψε:
Καλησπέρα,
Ερώτηση προς όλους, όποιον θέλει: δοκιμάστε να γράψετε ένα video μερικά δευτερόλεπτα σε τελείως ήσυχο δωμάτιο, πείτε και ένα γειά:). Μετά κάντε το Playback απο το κινητό σε full volume.
Ακούτε θόρυβο στο video;
wipe/advanced wipe/τικ σε dalvik art cache,cache,data και swipe to wipe..
το wipe data/format data δεν το λέει πουθενά ή κάνω λαθος;η ζωή θέλει τύχη μάγκες -
Ο/H stamatisv έγραψε:
Καλησπέρα,
Ακούτε θόρυβο στο video;
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα