Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Φώτη ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο μπας και...
-
marilena.ele Ευχαριστω πολυ αν και με 10 ρομ που δοκιμασα το προβλημα παραμενει
Παρεπιπτοντως που βρισκονται οι ρυθμισεις κλησεων?
Γιωργο ευχαριστω.Το redmi pro δεν εχει snapdragon,αλλα x-25
Μου ειπαν να κανω swipe-cashe μονον.To εκανα
Πριν στις 10 κλησεις χτυπουσε κανονικα στις 2 και ελαχιστα τις 8
Τωρα στις 10 χτυπαει κανονικα τις 8 και ελαχιστα τις 2
Αρχισα να πιστευω πως δεν φταιει το ηχειο
Το προβλημα ειναι τι φαιει
Δεν τολμαω να βαλω το τηλ στην τσεπη.Σαν χαζος το κραταω στο χερι -
-
-
-
ευχαριστω bodai και Γιωργο
απο τις κλησεις γραφω αυτο το μακρυναρι αλλα δεν μου ανοιγει αυτα του βιντεο
Μoυ γραφει invalid command
Δοκιμασα στο youtube τραγουδι
Ξεκιναει ομορφα και με πολυ καλο ηχο και καπου στην μεση ο ηχος πεφτει στο 20-30% -
-
Μετά από ξεκλείδωμα, φορμάτ τα πάντα, και πέρασμα την ελληνική stable ήρθε η ώρα να το δοκιμάσω..Τραβάω ένα βίντεο το οποίο την ώρα που το τραβούσα φαινόταν σαν να σκαλώνει..Όταν τελείωσα και πήγα να το δω, το έβλεπα με σκαλώματα(!!)Μικρά αλλά αισθητά. Το μετέφερα στον υπολογιστή και φαίνεται κανονικά. Που κάνω λάθος ρε παιδιά; η αλήθεια είναι πως ξενέρωσα λίγο.η ζωή θέλει τύχη μάγκες
-
@verfot33 Το κουφό και ταυτόχρονα πολύ δύσκολο είναι ότι δεν το κάνει πάντα από ότι λέει ο φίλος και δεν είναι θέμα ήχου κλήσης γιατί έχει θέμα και στο youtube και ίσως καί αλλού...Μήπως αν έχεις διάθεση να ξαναβάλεις κάποια ρομ αλλά με clean install δηλ. format data
Ti λέτε οι πιό έμπειροι;;;
=============== Φεβ 12th 2017, 2:17pm ===============
Ο/H thstamou έγραψε:
Μετά από ξεκλείδωμα, φορμάτ τα πάντα, και πέρασμα την ελληνική stable ήρθε η ώρα να το δοκιμάσω..Τραβάω ένα βίντεο το οποίο την ώρα που το τραβούσα φαινόταν σαν να σκαλώνει..Όταν τελείωσα και πήγα να το δω, το έβλεπα με σκαλώματα(!!)Μικρά αλλά αισθητά. Το μετέφερα στον υπολογιστή και φαίνεται κανονικά. Που κάνω λάθος ρε παιδιά; η αλήθεια είναι πως ξενέρωσα λίγο.
Εχεις δοκιμάσει να το δείς με άλλο player;Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Ο/H geotzia έγραψε:
Mήπως το βίντεο το αποθηκεύεις σε αργή sd κάρτα;Εχεις δοκιμάσει να το δείς με άλλο player;
η ζωή θέλει τύχη μάγκες -
ευχαριστω
νομιζω πως εμπλεξα
Γιωργο θα παω σε μια εβδομαδα στο Λονδινο (θα παρω και τις προμηθειες μου απο εκει γιατι εδω τωρα πεφτει τσεκουρι,αν το ξερεις)
Μεχρι τοτε θα προσπαθω,ισως το Λονδινο μου ειναι πιο γουρικο
Σκεφτομαι εαν δεν τα καταφερω με το redmi pro να προσπαθησω να το στειλω πισω στη Geekbuying
Nα δουμε
Σας ευχαριστω ολους
αν υπαρχει καμμια νεα ιδεα ευπροσδεκτη
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα