εγω την πέρασα με απλό uptade πάνω από την 7.1.19 , το ίδιο μου φαίνεται από θέμα μπαταρίας..
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
την πέρασα εχθές το βράδυ και με το λίγο που το δούλεψα βλέπω ποιο μεγάλη κατανάλωση. άλλα είναι νωρίς ακόμα για να πούμε με σιγουριά. οι επόμενες μέρες θα δείξουν.
=============== Φεβ 12th 2017, 5:25pm ===============
Ο/H Bodai έγραψε:
@verfot33 δες αυτό ->
-
-
-
Ο/H HliasAvg έγραψε:
την πέρασα εχθές το βράδυ και με το λίγο που το δούλεψα βλέπω ποιο μεγάλη κατανάλωση. άλλα είναι νωρίς ακόμα για να πούμε με σιγουριά. οι επόμενες μέρες θα δείξουν.
=============== Φεβ 12th 2017, 5:25pm ===============
Ο/H Bodai έγραψε:
@verfot33 δες αυτό ->
-
Ο/H anestisalm έγραψε:
Καλησπέρα παιδια.. Κάποιος που έχει περάσει την καινούργια ρομ 7.2.9 σε redmi pro να μας πει εντυπώσεις για αυτήν καθώς και άμα έγινε κάποια βελτίωση στην αυτονομία της μπαταρίας;
-
@koziris Dalvik/ART Cache και Cache έκανα μόνο πριν και μετά την εγκατάσταση. δεν έχω κάνει όμως φόρτιση ακόμα καμιά. ήμουνα με 90%
-
-
Ο/H HliasAvg έγραψε:
@koziris Dalvik/ART Cache και Cache έκανα μόνο πριν και μετά την εγκατάσταση. δεν έχω κάνει όμως φόρτιση ακόμα καμιά. ήμουνα με 90%
-
Καλησπέρα σας,
Παράδοξος δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα το μοναδικό που δεν μπορώ να λύσω είναι οι ζωντανές ταπετσαρίες... στο redmi 3 της γυναίκας μου είναι οκ στο παλιό ΡΝ 2 με xtrv7, 2,9 επίσης οκ στο redmi pro και με την 7,1,19 και με την stable 8.1.2.0 δεν δουλεύει, υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλέψει...
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
παιδια εχω την 6.12.29 .... για να περασω την τελευταια ... τι ειναι πιο καλο?
να περαστει με απλο update απο το miui?
ή μεσω twrp? -
Ο/H Bodai έγραψε:
@HliasAvg δεν βλέπω γιατί να μην μπορείς...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα