Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
haris ναι γιατι απλα δεν ταλαιπωρεις κ τα πλαινα κουμπια αλλα κ αυτο ειναι ενας τροπος
-
καλησπερα και καλός σας βρήκα.. Νέος κάτοχος και εγώ του υπέροχου εκ πρωτης ωψεος προ .. Καταρχάς μιας και το τηλ το πήρα μεταχειρισμένο προσεξα τα έξεις: όταν κανείς επαναφορά μπενει σε ένα κινέζικο μενού τύπου τβρπ και η ρομ που φοράει είναι gtv 6.9.1 τη κάνω για να βάλω την τελευταία έκδοση και ποιά είναι αυτή?
-
Αρχικά βάλε το κινητό στο προφίλ σου για να μην γίνει κάποιο λάθος..
Την τελευταία ρον μπορείς να την βρεις εδώ..
xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/365
Μπορείς να την περάσεις απο το recovery που έχεις αν είναι twrp,(αλλάζεις την γλώσσα από μέσα)
Αν θέλεις μπες στην υπογραφή μου και ΄βρες τον οδηγο για εγκατάσταση της Ελληνικής για πρώτη φορά..
Εκεί υπάρχει τρόπος να περάσεις το δικό μας recovery. -
-
Ο/H HliasAvg έγραψε:
Μου έβγαλε διαφορετικό μενού από το βίντεο και δεν ξέρω τη να πειράξω. Φοβάμαι μην κάνω καμιά ζημιά.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Απο τι προσεξα είναι αυτό αλλά στα κινέζικα
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αρχικά βάλε το κινητό στο προφίλ σου για να μην γίνει κάποιο λάθος..
Την τελευταία ρον μπορείς να την βρεις εδώ..
xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/365
Μπορείς να την περάσεις απο το recovery που έχεις αν είναι twrp,(αλλάζεις την γλώσσα από μέσα)
Αν θέλεις μπες στην υπογραφή μου και ΄βρες τον οδηγο για εγκατάσταση της Ελληνικής για πρώτη φορά..
Εκεί υπάρχει τρόπος να περάσεις το δικό μας recovery.
-
-
Είναι παλιό twrp. Ακολούθησε τον οδηγό που σου είπε ο @geoanto555 προηγουμένως για να περάσεις το recovery του forum.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Bodai έγραψε:
Δεν υπάρχει το ανάλογο αυτού που βλέπεις στο βιντεο?
-
Ο/H HliasAvg έγραψε:
Περίπου ναι. Μπήκα πείραξα μερικά με τα λίγα αγγλικά που ξέρω αλλά δεν διορθώθηκε τπτ
-
Ο/H stamatisv έγραψε:
Καλησπέρα,
αν έκανες wipe data/format data όπως λέει ο οδηγός είναι οκ.
Ερώτηση προς όλους, όποιον θέλει: δοκιμάστε να γράψετε ένα video μερικά δευτερόλεπτα σε τελείως ήσυχο δωμάτιο, πείτε και ένα γειά:). Μετά κάντε το Playback απο το κινητό σε full volume.
Ακούτε θόρυβο στο video;
Υπάρχει άλλο θέμα με αυτό το πρόβλημα!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα