Αυτό το unlocked: no warranty: no, κάπως μου κάθεται στραβά!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Nαί ρε φίλε τώρα το είδα,και εγώ το βλέπω λίγο βρόμα!!!
Έχει δοκιμάσει άλλος να ξανακλειδώσει γιά να μας πεί αν γράφει το ίδιο;;
=============== Φεβ 14th 2017, 7:04pm ===============
Ρε παίδες μία ερώτηση: Γιατί βγαίνει τόσο μεγάλο το backup στο twrp (παπαπάνω από 8 gb) ενώ στο samsung tab 8.4 pro πού έχω και πιό πολλές εφαρμογές και έχει και ένα σκασμό bloatware βγαίνει στα μισά GB κάπου στα 4.
Τι γίνεται;;Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Παιδιά λίγο τη βοήθεια σας θέλω να αγοράσω ένα car charger και 2 καλώδια usb charger ενα με micro και ενα με type c. Θα φορτίζω το redmi pro και ένα xiaomi note 3 pro se. Επειδή έχω ακούσει ότι έχουν δημιουργηθεί προβλήματα με κάποιες μάρκες, ποια είναι αξιόπιστα και δοκιμασμένα;;;
-
Αν θες απλό δες της ίδιας της xiaomi...Έχω το απλό και είναι πολύ καλό.
Το roidmi θέλει λίγη προσοχή να ταιριάζει στο αυτοκίνητό σου. -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Αυτό το unlocked: no warranty: no, κάπως μου κάθεται στραβά!
1. By unlocking the device you agree that this may bring changes to some parts of the system. These changes may damage the device
"Με το ξεκλείδωμα της συσκευής σας συμφωνείτε ότι αυτό μπορεί να επιφέρει αλλαγές σε ορισμένα μέρη του συστήματος. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στη συσκευή"
Φυσικά πουθενά δεν λέει πως λήγει η εγγύηση, εκτός και αν το λέει κάπου αλλού κρυφά, γεγονός που το θεωρώ απίθανο. Είναι όμως πολύ σκοτεινό σημείο το τι μπορεί να σου χρεώσουν πως έκανες.
Εγώ πιστεύω πως θέλουν απλά να προλάβουν τις "νεκρές συσκευές" που πιθανόν να έχονται με bootloader ξανα-κλειδωμένο. Έτσι αφού δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν να ξανακλειδώσεις (για ένα σωρό κινδύνους που οι ίδιοι λένε στα 2,3,4 της ειδοποίησης), έχουν και μια δεύτερη δυκλίδα που τους ενημερώνει ότι κάποτε ξεκλείδωσες. Αλλά αυτά τα πιστεύω εγω..Φυσικά όπως καταλαβαίνεις η ιστορία είναι "ου μπλέξεις"η ζωή θέλει τύχη μάγκες -
Το πήγες DOA τελικά;
-
Ναι @thstamou αυτό το γνωρίζω. Απλά νόμιζα ότι αν κλειδώσει ξανά ο bl το flag warranty θα άλλαζε σε yes όπως και πριν το ξεκλειδώσεις!
-
Ο/H stamatisv έγραψε:
Το πήγες DOA τελικά;
=============== Φεβ 14th 2017, 9:34pm ===============
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ναι @thstamou αυτό το γνωρίζω. Απλά νόμιζα ότι αν κλειδώσει ξανά ο bl το flag warranty θα άλλαζε σε yes όπως και πριν το ξεκλειδώσεις!
η ζωή θέλει τύχη μάγκες -
Παιδιά ηρεμία. Ότι και να κάνεται η συσκευή είναι τόσο καλά φτιαγμένη που δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι. Εάν δεν έχει πρόβλημα με το που βγήκε Απο την γραμμή παραγωγής, τότε δεν κολλάει , με τίποτα . όλα διορθώνονται. Εάν λοιπόν στις πρώτες 15-20 ημέρες δεν παρουσιάσει πρόβλημα λειτουργίας , η κάποια σοβαρή ζημιά σε hardware, τότε προχωρήστε άφοβα σε κλειδώματα - ξεκλειδώματα , αλλαγές ρομ κλπ. Το έχω 5 βδομάδες το έχω ξεσκίσει και δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Η παρέα εδώ είναι πολύ μεγάλη , βοηθάει πάρα πολύ , και το πρόβλημα λύνεται το αργότερο την επόμενη ημέρα. ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.
-
@dhmlaz
όχι πάντα..Τα παιδιά στο forum είναι πολύ δυνατά και πολύ πρόθυμα..αλλά υπάρχει πάντα η ζημιά
Σοβαρό πρόβλημα σε Redmi Pro sos!! - RedMi Pro (Omega) - Xiaomi-Miui.grη ζωή θέλει τύχη μάγκες -
αν θέλεις περιεγραψε την ζημιά , και θα δω τι μπορω να κάνω και εγώ να σε βοηθήσω
-
Ο/H dhmlaz έγραψε:
αν θέλεις περιεγραψε την ζημιά , και θα δω τι μπορω να κάνω και εγώ να σε βοηθήσω
η ζωή θέλει τύχη μάγκες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα