Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
παιδες ενώ έχω βάλει δακτυλικό αποτύπωμα γιατί όταν το πατάω το κουμπάκι ανοίγει η οθόνη;Πως το απενεργοποιω αυτό;
-
Ο/H kostas_7 έγραψε:
παιδες ενώ έχω βάλει δακτυλικό αποτύπωμα γιατί όταν το πατάω το κουμπάκι ανοίγει η οθόνη;
Απλά ζητάει κωδικό έτσι? -
Ανοιγει χωρίς να ζητάει κωδικό.Αφου το πατήσω έτσι,όχι να το αγγίξω για το δακτυλικό αποτύπωμα.
-
Το κάνει ακομα και αν το αφήσεις κλειστό αρκετή ώρα και μετά πας να το ανοίξεις;
Οποιαδήποτε στιγμή δηλαδή;
Επισης μήπως έχεις πχ mi band συνδεδεμπένο και εχει μείνει ρύθμιση να ξεκλειδώνει όταν το mi band
ειναι εντός εμβέλειας; -
ναι πάντα ανοίγει όταν το πατήσω.δεν έχω τίποτα συνδεδεμένο.
-
δοκίμασε να κλείσεις το lock screen και το lock από τις και ξαναενεργοποίησέ τα
Αν το εχεις δοκιμάσει ήδη δεν μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο. Το ειχε παρουσιάσει
μία φορά σε έμενα αλλά με ένα απλό restart (θεωρώ οτι έχεις κάνει ήδη και δεν ειδες διαφορά)
ειχε στρώσει και δεν το έκανε ποτέ ξανά -
-
Ο/H gas83 έγραψε:
-
ειχα βαλει την 7.1.9 ειχα θεματα δεν ερχοντουσαν τα μυνηματα οχι παντα βεβαια ετρωγα πολλα διακοπηκε δεν δουλευε η αλλαγη φοτωγραφιας στη κλειδωμενει οθονη αυτο που της αλλαζει μονο του παντα μιλαμε για καθαρη εγκατασταση wipe και system βαζω λοιπον την 7.2.9 dev τα ιδια playstore διακοπηκε τα γνωστα προβληματα και ουτε η μπαταρια κραταγε επεφτε πολλη γρηγορα την ξανα φλασαρω μετα απο 5 μερες τα ηδια. τα νευρα μου.λεω θα το πεταξω στον τοιχο παω να την ξανα φλασαρω κανω ολα τα wipe εκος απο storage και sd αυτη τι φορα ομως τα εκανα 3 φορες στα καπακια wipe ολα και ξανα και ξανα φλασαρω λοιπον τι ρομ και βλεπω ενα αλλο τηλεφωνο και δουλευαν η ταπετσαριες στην κλειδωμενει οθονη ουτε ξανα εφαγα διακοπηκε τα μυνηματα πανε μπαλες και το ποιο σημαντικο η μπαταρια κραταει πολυ ποιο πολυ.για πειτε τι σας λετε να μου εχει σαλεψει το μυαλο η το κηνιτο ειναι τρελο
-
Το πιο πιθανό είναι με τα πολλαπλά wipes καθάρισε τελικά κάτι που σου έκανε τα κολλήματα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα