Παιδιά με ποιο πρόγραμμα μπορώ να κάνω backup όλο το κινητό (φωτογραφίες. Βίντεο. Μουσική. Εφαρμογές. Ρυθμησεις) τα πάντα. Ας είναι και 20-30GB το backup. Δεν έχω πρόβλημα στο μέγεθος. Σε περίπτωση factory reset να μην παιδεύομαι.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
Ο/H HliasAvg έγραψε:
Παιδιά με ποιο πρόγραμμα μπορώ να κάνω backup όλο το κινητό (φωτογραφίες. Βίντεο. Μουσική. Εφαρμογές. Ρυθμησεις) τα πάντα. Ας είναι και 20-30GB το backup. Δεν έχω πρόβλημα στο μέγεθος. Σε περίπτωση factory reset να μην παιδεύομαι.
Για εφαρμογές το titanium backup αν είσαι rootYou may think you can fly - but you better not try -
Το root είναι το εύκολο. Θέλω να μην χάνω τα save από τα παιχνίδια που παίζω. Έκανα wipe data την Κυριακή και ξενέρωσα που παίζω τα παιχνιδάκια από την αρχή.
-
-
Αυτό με τα παιχνίδια είναι όντως πολύ σπαστικό. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κρατάν ένα log αρχείο του level καθε παίχτη στον server τους, ενώ κρατάν τόσα άλλα προσωπικά στοιχεία.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Ναι αλλά δεν μπορείς να επαναφέρεις μεμονωμένα δεδομένα εφαρμογών (τουλάχιστον όχι εύκολα), γιατί κρατάει backup ολόκληρα partition images το nandroid backup.
-
Ναι, αλλά σε περίπτωση επαναφοράς θα πρέπει να έχεις το ίδιο TWRP γιατί αλλιώς δεν θα αναγνωρίσει υο backup.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H GR-Macedon έγραψε:
Αυτό με τα παιχνίδια είναι όντως πολύ σπαστικό. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κρατάν ένα log αρχείο του level καθε παίχτη στον server τους, ενώ κρατάν τόσα άλλα προσωπικά στοιχεία.
-
Ο/H GR-Macedon έγραψε:
γιατί αλλιώς δεν θα αναγνωρίσει υο backup.
Με μια μετονομασία ή με αντιγραφή των αρχείων στο δικό του φάκελο είναι όλα οκ. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα