Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
fyi το γνωστό patch (και επιπλέον με το fix για το 4g - το οποίο απο οτι βλέπω το έκαναν και αυτοί τελικά) υπάρχει ήδη στην ελληνική
-
Καλησπέρα σε όλους,
Καινούργιος στην κοινότητα και στον κόσμο της Xiaomi. Καθόλου καινούργιος όμως στον χώρο του Modding. Το να περάσω την τελευταία ελληνική stable ήταν σχετικά εύκολο (Xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_XTRVbeta1_Stable_V8.1.2.0).
Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το MIUI.
1) Υπάρχει πρόβλημα με τον ήχο του ξυπνητηριού? Όταν το κινητό είναι στην δόνηση/σιωπηλό τότε το ξυπνητήρι (είτε της μαμάς είτε 3rd party) δεν χτυπάει αλλά μόνο δονείται.
2) Για να ανοίξει το κινητό με το Fingerprint θα πρέπει να πατήσω μέσα το κεντρικό κουμπι. Υπάρχει δυνατότητα να ανοίγει χωρίς να το πατήσω αλλά απλά μόνο με την επαφή?
3) Τα κρυφά αρχεία στο gallery αποθηκεύονται όλα μαζί. Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύονται σε φακέλους?
Αν όχι (που μάλλον όχι) έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο αξιόπιστο 3rd party για να κρατάτε τις φωτογραφίες σας απόρρητες? (Κατέληξα στο πολύ καλό GalleryVault αλλά δυστυχώς δεν ανοίγει με fingerprint).
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά...καλώς σας βρήκα -
Χαιρετώ την κοινότητα. Έχω εδώ και 1:30 ώρα την νέα έκδοση XTRV 7.2.23 omega που έχει ίσως τις πληρέστερες προσθήκες και μικροδιαμορφώσεις στο Android 6.0 απο την ημέρα που το έχω στην κατοχή μου. Προφανώς έχει και επιλογές απο AOSP αλλά δεν είναι καθόλου κακό. Αντίθετα. Το σμίξιμο αυτό έχει βελτιώσει σημαντικά όχι μόνο την παρουσία στην λειτουργία του τηλεφώνου αλλά και την ποιότητα της παρουσίασης (Redmi Pro LTPS-AMOLED capacitive touchscreen). Εχω σε εκκρεμότητα την λειτουργία τριών τεχνικών προγραμμάτων που υπολειτουργούσαν με το GPS, της συσκευής που απο ότι λένε τα παληκάρια μας τα έχουν διορθώσει καθώς και την χρονική διάρκεια της μπαταρίας. Συνολική παρουσίαση αύριο αφού θα το έχω ξεπατώσει. Προς το παρόν είναι σαν να έχω άλλη συσκευή στα χέρια μου!!!!. Φαντάζομαι ότι όταν έρθει η έκδοση nougat τα παιδιά θα ζωγραφίζουν !!!!!
-
καλησπέρα ομαδα. πήγα να flasharw την τελευταια ελληνικη. ειχα μια αρκετα παλια 6.11.20 αν θυμαμαι καλα. εκανα τα γνωστα format data back back reboot κτλ . μου εμφάνισε την επιλογή του internal storage όμως δεν υπήρχαν οι φάκελοι και rom αντιστοιχα με το περιεχόμενο τους . κυρίως system files ειχε κενούς.
καμιά ιδέα?? -
Δεν έπρεπε να κάνεις Format Data πάρα μόνο wipe dalvik cache και cache καθώς είχες ήδη gtv/xtrv. Πέρασε πάλι τη ρομ στην εσωτερική μνήμη του κινητού και φλασαρε την ξανά μέσω twrp!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ευχαριστω για την αμεση απαντηση καταρχας. ομως αν δεν κανω λαθος αυτο δεν ειναι το θεμα με το twrp οτι δεν εμφανίζει το internal αν δεν γίνει πρωτα η διαδικασία του format data. Και το λεω αυτο μιας και οταν μπαινω twrp χωρις format data ktl απλα δεν εμφανίζει καθόλου internal
-
Το Format Data χρειάζεται αν σου βγάζει σφάλμα με κόκκινα γράμματα π.χ. cannot mount storage. Εσένα σου έβγαλε σφάλμα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
το interal storage παντα το βγαζει. πως αλλιως θα περνουσες ενα πατς π.χ?
-
στην προκειμένη περίπτωση όχι. νόμιζα ότι έτσι κάνεις το internal να "εμφανιστεί" . παρ όλα αυτά μιας και δεν το εμφανίζει τί μπορώ να κάνω?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα