Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Παιδιά κάτι άσχετο, έχω μια τηλεόραση arielli ξέρει κανείς πως θα την ρυθμίσω;; στο τηλέφωνο δεν υπάρχει σαν μάρκα.

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Νομίζω ναι φίλε, απλα ξέρεις τ επαθα γενικά πατησα αντιμετώπιση προβλημάτων ψάχνει για update και κρασάρει τ pc μου λεει δεν ανταποκρινονται πχ chrome γενικά λαγγαρει (2 φορεσ που συνδεσα το κινητό με το pc, το pc άρχισε το lag) και το κινητό μου σε κάποια φάση αναβόσβηνε μωβ η οθόνη και δεν σταμάτησε μεχρί να τ κανω restart..
    • Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Διαφήμιση
    • Λοιπόν μεγάλη υπόθεση να υπάρχει τόσο μεγάλη παρέα. Τα προβλήματα που είχα με το redmi Pro, μετα την εγκατάσταση της έκδοσης 7.2.24 λύθηκαν με την πρόταση του Νασδριωερ , να προχωρήσω μέσα απο το TWRP se advance wipe όλα εκτός απο usb & OTG. Μου πήρε λίγη ώρα να κάνω πάλι τις ρυθμίσεις αλλά άξιζε τον κόπο. Τώρα επειδή βλέπω ορισμένους φίλους να προβληματίζονται με την αναγνώριση της συσκευής , σας ανεβάζω αυτές τις φωτογραφίες χωρίς να έχεται πρόβλημα. Αφού λοιπόν συνδέσεται ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ το τηλέφωνο στον υπολογιστή και σας βγάλει το μοντέλο Redmi Pro με κίτρινο ερωτηματικό , πηγαίνεται με δεξί κλίκ στο ποντίκι και επιλέγεις "ενημερωση λογισμικού οδήγησης συσκευής". Στην κάρτα που θα σε οδηγήσει πάς στην δεύτερη επιλογή "αναζήτηση λογισμικού προγράμματος στον υπολογιστή μου". Στην επόμενη κάρτα δεν επιλέγεις την θέση του υπολογιστή , αλλά επιλέγεις την δεύτερη πρόταση "επιλογη απο λίστα προγραμματων του υπολογιστη". Αυτή η κάρτα έχει μια σειρά επιλογές . Εσυ διαλέγεις την επιλογή "USB KEDACOM'. Se στέλνει σε ακόμα μια κάρτα με δύο επιλογές : "MTP Device" & συσκευή USB MTP . Διαλέγεις την συσκευή "συσκευή USB MTP". Τελείωσες. Σου δίνει με την εντολή συνέχεια Redmi Pro.
      Images
      • ΟΔΗΓΟΣ 1.JPG

51,15 kB, 615×453, viewed 90 times
      • ΟΔΗΓΟΣ 2.JPG

51,55 kB, 617×457, viewed 93 times
      • ΟΔΗΓΟΣ 3.JPG

48,89 kB, 615×454, viewed 97 times
    • Ευχαριστώ αλλά αυτό δεν είναι μονο για windows 10 εγώ έχω τα 7 και γενικά έχω κλειστά τα updates.

=============== Μαρ 3rd 2017, 11:08pm ===============
      Το καλώδιο του κινητού χρησιμοποιώ και γενικά σε MTP κατάσταση πρέπει να είναι ή δεν παίζει ρόλο;

=============== Μαρ 3rd 2017, 11:17pm ===============
      Επίσης φίλε μου δεν βλέπω να υπάρχει πουθενά επιλογή "USB KEDACOM

=============== Μαρ 4th 2017, 12:16am ===============
      Παιδιά με την βοήθεια σας κατάφερα στο cmd μετά την εντολή cd C:\adb να μου βγάζει τους αριθμόυς και τα γράμματα μετά όμως οταν γράφω fastboot getvar all δεν μου βγάζει τπτ..

=============== Μαρ 4th 2017, 12:22am ===============
    • Μάγκες μου καλησπέρα... Πήρα μόλις το pro μου στα χέρια μου... Έχει την αγγλοκινεζικη έκδοση. Βάζω screenshot να δείτε ποια ακριβώς.. Η ερώτηση είναι η εξής... Δε μπορώ να κάνω ενημερώσεις σωστά;; μέχρι να καταφέρω να βάλω την ελληνική ρομ θα έχω θέμα;; προς το παρών,μετα από ξεψαχνισμα 3 ωρών περίπου δεν έχω βρει κάποιο bug...
      Images
      • Screenshot_2017-03-04-00-24-02-646_com.android.settings.png

148,64 kB, 1.080×1.920, viewed 86 times
    • Τις πρώτες μέρες είναι καλά. Μετά αρχίζουν τα bug, μόλις αρχίσει και φορτώνετε. Προχώρα στη διαδικασία. Κάνε και την αίτηση για ξεκλείδωμα για να περάσει ο χρόνος.
    • Διαφήμιση
    • @d0minhio η ρομ που έχεις είναι μαϊμουδορόμ,δεν υπάρχει global για το redmi pro....προχώρα λοιπόν σε ότι σου λέει ο προλαλήσαντας HliasAvg

=============== Μαρ 4th 2017, 10:58am ===============
      @tzan Μήπως -λέω- μήπως θέλει 64άρι σύστημα στο pc;;;
      Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
    • Ο/H d0minhio έγραψε:

Μάγκες μου καλησπέρα... Πήρα μόλις το pro μου στα χέρια μου... Έχει την αγγλοκινεζικη έκδοση. Βάζω screenshot να δείτε ποια ακριβώς.. Η ερώτηση είναι η εξής... Δε μπορώ να κάνω ενημερώσεις σωστά;; μέχρι να καταφέρω να βάλω την ελληνική ρομ θα έχω θέμα;; προς το παρών,μετα από ξεψαχνισμα 3 ωρών περίπου δεν έχω βρει κάποιο bug...

Μπορείς να ενεργοποιησεις την κάμερα σε πολύ ήσυχο περιβάλλον για να ακούσεις μήπως βγαίνει κάποιος ήχος η βομβος από το ακουστικό ή από την ίδια την κάμερα;;
    • Ο/H d0minhio έγραψε:

Μάγκες μου καλησπέρα... Πήρα μόλις το pro μου στα χέρια μου... Έχει την αγγλοκινεζικη έκδοση. Βάζω screenshot να δείτε ποια ακριβώς.. Η ερώτηση είναι η εξής... Δε μπορώ να κάνω ενημερώσεις σωστά;; μέχρι να καταφέρω να βάλω την ελληνική ρομ θα έχω θέμα;; προς το παρών,μετα από ξεψαχνισμα 3 ωρών περίπου δεν έχω βρει κάποιο bug...
      Μαιμού ρόμ 8.0.1.0.0... αυτό σημαίνει ότι είναι στόκ απο τις πρώτες παρτίδες, τα πιο πρόσφατα έρχονται με μαιμού 8.0.7.0.0 ... Κάνε ότι σου είπανε τα παιδιά πιο πρίν και μην χάνεις χρόνο να ψάχνεις οτιδήποτε στο κινητό. Ξέρω, είναι ενοχλητική η αναμονή, αλλά είναι ο μόνος τρόπος. :thumbup:

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • @Gus Αυτο δυστυχως δεν ειναι κατι επιλυσιμο και μοιαζει με κατασκευαστικη ανακριβεια...
      Δεν υπαρχει κατι σιγουρο παντως επειδη το εψαξα κι εγω λογω του οτι το παρατηρησα στο δικο μου τηλεφωνο! Επισης απ οτι βλεπω το 80% ισως και παραπανω απο τα redmi pro εχουν αυτο το "θεμα"...

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Διαφήμιση