Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Την εχω απο τις 26/2

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Το μονο που μπορω να ξεχωρισω και να μοιαζει με ημερομηνια ειναι ενα 2016/11 πανω απο κατι barcodes :P

• Διαφήμιση
    • Ο/H giwrgosalim έγραψε:

@Gus Αυτο δυστυχως δεν ειναι κατι επιλυσιμο και μοιαζει με κατασκευαστικη ανακριβεια...
      Δεν υπαρχει κατι σιγουρο παντως επειδη το εψαξα κι εγω λογω του οτι το παρατηρησα στο δικο μου τηλεφωνο! Επισης απ οτι βλεπω το 80% ισως και παραπανω απο τα redmi pro εχουν αυτο το "θεμα"...
      Ο Ήχος έρχεται μόνο από την κάμερα απο ότι έχω καταλάβει.. (ναι το έχει και το δικό μου..)
      Είμαι σίγουρος ότι ποσοστό μπορεί να είναι πιο κοντά στα 100%, είναι κατασκευαστικό θέμα δεν νομίζω ότι υπάρχουν συσκευές που δεν το έχουν ή δεν θα το παρουσιάσουν κάποια στιγμή.
      Υποπτεύομαι ότι πίσω από την απόφαση της xiaomi να μην το βγάλει εκτός κίνας και ουσιαστικά να σταματήσει την παραγωγή του είναι αυτό το πρόβλημα.. :/

Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί γιατί χρησιμοποιώ την κάμερα του κινητού σπάνια. Καταλαβαίνω όμως πολύς κόσμος ενδιαφέρεται να τραβάει βίντεο και φωτογραφίες στο κινητό και αυτό θα είναι πρόβλημα.. X/

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Και το δικό μου αυτό που είχα το ίδιο έγραφε, τώρα έχω παραγγείλει άλλο και θέλω να έχω τουλάχιστον κάτι να συγκρίνω από τις ημερομηνίες παραγωγής για το αν θα σταματήσει το πρόβλημα.
    • Alex κι εγω μια απ' τα ιδια την πισω καμερα δεν την χρησιμοποιω σχεδον καθολου(οχι οτι την μπροστινη την ξεσκιζω αλλα..).
      Γενικα ομως ειναι ενα ΕΝΤΕΛΩΣ πειραματικο μοντελο για την Xiaomi για τους εξης λογους:
      1) Χρησιμοποιει την πρωτη OLED οθονη ως μοντελο της Xiaomi.
      2) Ειναι το πρωτο xiaomi με τον fingerprint scanner μπροστα.
      3) Ειναι το πρωτο μοντελο στο οποιο η Xiaomi δοκιμασε την χρηση διπλης καμερας.

Οποτε ειναι ξεκαθαρα ενα πειραματοζωο.. :monster: :pillepalle: :phatgrin:
      Γι αυτο δεν βγηκε εκτος Κινας και γι αυτο υπαρχει περιορισμενη διαθεσιμοτητα, εκτος απο το οτι ανακαλυψαν και ορισμενα κατασκευαστικα σφαλματα(αυτος ηταν ο στοχος της εταιριας ετσι ωστε τα επομενα που εβγαλε και θα βγαλει με αυτα τα καινουρια χαρακτηριστικα να μην εχουν τα ιδια θεματα).

• Διαφήμιση
    • Για να σου λύσω την απορία Gus, πρίν μερικές μέρες παρέλαβα το δεύτερο δικό μου και το έχει επίσης. Δεν έχω κοιτάξει αυτό που λέτε στο κουτί, θα το κάνω σε λίγο.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Θέλω να μάθω πως γνωρίζετε ότι αυτό το μοντέλο δεν θα βγει εκτός Κίνας η ότι δεν προορίζεται για εκτός;
    • Ο/H giwrgosalim έγραψε:

Γι αυτο δεν βγηκε εκτος Κινας και γι αυτο υπαρχει περιορισμενη διαθεσιμοτητα, εκτος απο το οτι ανακαλυψαν και ορισμενα κατασκευαστικα σφαλματα(αυτος ηταν ο στοχος της εταιριας ετσι ωστε τα επομενα που εβγαλε και θα βγαλει με αυτα τα καινουρια χαρακτηριστικα να μην εχουν τα ιδια θεματα).

Ναι Γιώργο συμφωνούμε 100%, έτσι ακριβώς είναι. Αλλά , είναι έρωτας το άτιμο.. :P
      Μολις βγήκε off το πρώτο που είχα πάρει (έφαγε ποτήρι νερό..) το σκέφτηκα λίγο αλλά το ξανααγόρασα. :thumbsup:

• Δεν προοριζεται για εκτος επειδη δεν εχει βγει καν official global ROM γι αυτο παρα μονο Κινεζικη. Τωρα για το αν θα βγει εκτος Κινας απο δω και περα ενα μοντελο που βγηκε στη Κινα τοσο καιρο πριν δεν νομιζω οτι αξιζει να το συζητησουμε...
      Εκτος βεβαια αν βγει μια καινουρια εκδοση του η οποια θα εχει επιλυσει τα οποια προβληματα και θα κυκλοφορησει παντου..

• Διαφήμιση
    • Λοιπόν αγαπητοί μάγκες δεν υπάρχει κανένας θόρυβος στο Redmi pro. Me με οποιαδήποτε κατάσταση. Και λέω βρε μπας και έχω αρχίσει και γερνάω;. Βάζω λοιπον σε απολυτη ησυχία σε ειδικό χώρο το τηλεφωνο για την απόλυτη ηρεμία και μετράω με ειδικό όργανο (ηχογραμμομετρο) και δεν κατεγραψε τίποτα. Έχω και ένα φίλο ΩΡΛ. Του λέω ρε φίλε για μέτρα μου πρώτα τα αυτιά μου (ιατρικό ηλεκτρονικό όργανο ακουόμετρο) , και μετά το τηλέφωνο. Πάλι τίποτα. Σαν κινεζόφιλλος που είμαι λέω απο μέσα μου :Δημήτρη για ενεργοποίησε το Dolby Atmos να δούμε τι γίνεται (παλιότερα μου δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στην αναμετάδωση του ραδιοφώνου και η μόνη λύση που βρήκα ήταν να το απενεργοποιήσω) . Με το ενεργοποιηθηκε η λειτουργία του Dolby Atmos χαμός στο τηλέφωνο, και ραδιφωνο και μυστήριοι ήχοι.
      Αρα προτείνω : 1. όσοι έχεται πρόβλημα με διαφορους ήχους απενεργοποιηστε το Dolby Atmos απο τις δικές του ρυθμίσεις. και
      2. Στα παιδιά της ελληνικής κοινότητας που τόσα κάνουν για εμάς τους υπόλοιπους προτείνω τις εξεις εναλλακτικές:
      α._ Ψαξτε να βρείτε τι φταίει και διορθώστετο,
      β._ Μην το Ξαναβάζεται στην ελληνική mix της Dev, kai
      g._ Πείτε στους Κινέζους , να σοβαρευτούν και να είναι περισσότερο κινέζοι παρά Έλληνες. Ένα τηλέφωνο που ουσιαστικά έχει κυκλοφορία περίπου 6 μήνες θα έπρεπε να έχει λυμένα τέτοιου είδους προβλήματα, και ότι μέσα στα πλαίσια της συμφωνίας που έχουν υπογράψει με την Gapp & Gatt θα έπρεπε να έχουν δόσει την nougat ήδη. Εκτός και εάν μας επιφυλλάσουν έκπληξη, και μας πάνε σρην αμέσως επόμενη έκδοση της Nougat.
      ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
      Αδελφές Κινέζικες Εταιρείες (OPPO, LeeCO, OP,κλπ) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΑΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ η στην υφήλιο, δίνουν τουλάχιστον μια αναβάθμιση παραπέρα απο αυτή που πρωτοκυκλοφορεί το τηλέφωνο. ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ.
      :thumbup: :sleeping: :lol: