Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
-
Δεν είναι δύσκολο. Σίγουρα αφού έχεις την ελληνική μέσα στον αποθηκευτικό χώρο θα υπάρχει το αρχείο superSU.zip. Μπες στο twrp και πέρασε το με Install. Αν θες. Αν δεν θες κατέβασε το Gsam Battery Monitor
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κατεβασα το δευτερο. Τωρα το αφηνω απλα να κανει τις μετρησεις του για λιγη ωρα και βλεπω που γινεται η μεγαλυτερη χρηση;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Εγραψα μιση ωρα χωρις χρηση Γιωργο.
Και 55% χρηση μπαταριας ειναι απο αναμονη GSM, εχω διαβασει οτι οταν το κινητο ζοριζεται να πιασει 4G και εχει συνεχεις αλλαγες απο 3G σε 4G ξοδευεται πολλη μπαταρια. Αν ισχυει μηπως θα ηταν καλυτερα αν επελεγα μονο 3G δικτυα; Ηδη πηγε 78...
όσο γιά το root γιά μένα είναι απαραιτητότατο!!! Μόνο γιά το adaway για να φεύγουν οι διαφημίσεις φθάνει...Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Καποια στιγμη που θα χω χρονο να το δω θα το κανω!
Το δικο σου σου βγαζει μερα χαλαρα; Εμενα με πληρη φορτιση με δυσκολια την βγαζει...Αλλα μπορω να πω με σκληρη χρηση!
-
Διαβασα κατι για deep sleep και απωλεια ενεργειας και βρηκα και λυση στο en.miui αλλα λεει οτι μετα δεν μπορει να χρησιμοποιηθει το 4G οποτε δεν προχωρησα...
Για καποιο λογο μετα απο τη τελευταια φορτιση πεφτει σφαιρα η μπαταρα(εχει ξοδευτει ηδη κατα 20% χωρις καποια ιδιαιτερη χρηση)
@dhmlaz μπες στην κάμερα ενεργοποίησε την αυτόματη εστίαση κλείσε την κάμερα. Μετά βάλε τις κάμερες στο αφτί σου σε χώρο με ησυχία και ενώ το έχεις στο αφτί άνοιξε την κάμερα και δες Άμα κάνει τον ήχο για 2-3 δευτερόλεπτα. Γιατί και εμένα το κάνει μόνο όταν προσπάθει να κάνει focus, άμα βγάλω το auto focus δεν κάνει τπτ.
-
@HliasAvg, καλή σου ημέρα, έκανα με την κάμερα ότι μου περιγράφεις. Εξακολουθώ να μη έχω θόρυβο. Το μυαλό μου όμως πάει κάπου αλλού. Μήπως τελικά ειναι conflict , οταν βάζουμε την μια rom πάνω στην άλλη;. Το λέω αυτό γιατι μετά απο μια ζημιά που έπαθα με την XTRV 7.2.4 , έκανα format, στο τηλέφωνο ξεκίνησα τελείως καθαρή εγκατάσταση, και δεν παρατήρησα τους θορύβους μετά απο πολυ έντονο και λεπτομερή έλεγχο. Μόλις ήρθε η ανανέωση με την 7.3 την εγκατέστησα μέσω twrp - όχι αυτοματοποιημένα όπως έκανα τις προηγούμενες - ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ πραγματοποίησα wipe σαν να αλλάζω rom απο DEV σε STABLE . Εξακολουθώ να μην έχω πρόβλημα.
-
Τι γίνεται ρε παιδιά με το δακτυλικό αποτύπωμα;;;Σας δουλεύει καλά; Ποιά είναι η σωστή θέση του δακτυλου;(demakhs μην απαντήσεις γιατί σαν να σε βλέπω!!!)
Εγώ ότι και να κάνω 1 πιάνει 5 δεν πιάνει.. Τι παίζει;Μήπως φταίει που ο αισθητήρας είναι στενός;
Σβύνω όλα τα παλιά,περνάω καινούργια,δουλεύει μερικές φορές και έπειτα πάλι τα ίδια.
Είναι τρελά εκνευριστικό το όλο θέμα, γιά βοηθήστε λίγο.Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα