Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Αν εννοείς να κάνει on-off,κάπου στις ρυθμίσεις υπάρχει κάτι σχετικό..To βρήκα-
Κλείδωμα οθόνης-λειτουργία smart coverΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Ο/H Hunter266999 έγραψε:
καλησπερα παιδιά μία ερώτηση, υπάρχει εφαρμογή που να δουλεύει σωστά με θήκη με window?
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Done! Ευχαριστω μαγκες!
Ααα και κατι ακομα που παρατηρησα οποτε μπαινω recovery mode τρωει υπερβολικα πολλη μπαταρια, ειναι λογικο;
Γιώργο και σε εμένα το κάνει αλλά μόνο με το twrp του Michael. Με άλλα twrp δεν το έχω παρατηρήσει.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Επισης παρατηρησα οτι στις εισερχομενες κλησεις ο ηχος ειναι αυξανομενος και με λιγο ψαξιμο διαπιστωσα οτι δεν εχει επιλογη γι αυτο...
Μπορω να το αλλαξω;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Δεν πιστεύω να μπορείς...Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Επισης παρατηρησα οτι στις εισερχομενες κλησεις ο ηχος ειναι αυξανομενος και με λιγο ψαξιμο διαπιστωσα οτι δεν εχει επιλογη γι αυτο...
Μπορω να το αλλαξω;
-
Με την καινούργια dev της κοινότητας υπάρχει επιλογή να απενεργοποιηθει αυτή η δυνατότητα!
Στις ρυθμίσεις απο τις κλήσεις!
-
Ο/H marilena.ele έγραψε:
Με την καινούργια dev της κοινότητας υπάρχει επιλογή να απενεργοποιηθει αυτή η δυνατότητα!Στις ρυθμίσεις απο τις κλήσεις!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο Γιώργης έχει την ελληνική Stable μαζί την είχαμε περάσει. Γιώργη @giwrgosalim πάρε backup γιατί η μετάβαση από Stable σε dev θέλει factory reset. Κατέβασε τη ρομ και βάλε την μέσα στο κινητό, μπες twrp και στα wipes επιλεξε advanced wipe και κατόπιν wipe dalvik cache, cache και data. Μετά σβουντουρα το ζιπ της Ελληνικής!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπήκα από αναβάθμιση και επιλογή πακέτου για να δω αν βρίσκει την Ρομ και καταλάθος πάτησα να γίνει η αναβάθμιση χωρίς να μπω πρώτα στην διαδικασία twrp και να κάνω wipes, έπαθα το σοκ μου κ περίμενα πότε θα γίνει τούβλο αλλά τελικά η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε κανονικά και το κινητό λειτουργεί κανονικά χωρίς να έχει αλλάξει κάτι εκτός της ρομ.Μήπως χρειάζεται να κάνω κάτι; Είμαι τόσο τυχερός;; -
θα πουλησω το redmi note 4 αξιζει η μεταβαση στο pro? ειχα σκοπο να αω για το μοντελο με τα 128gb αλλα δεν υπαρχει πουθενα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα