Κατά πάσα πιθανότητα, αυτό που έχει ο φίλος με την 8.0.7.0.0 μαιμού, θα είναι κλειδωμένο. Το δικό που ήρθε πριν 2 εβδομάδες με την ίδια ρομ ήταν κλειδωμένο.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
Bodai ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Αύριο θα επανέλθω είναι ώρα περασμένη για μένα τώρα.
Θα ψάξω αυτό που ανέφερες με το αν είναι ξεκλειδωμένο και θα απαντήσω αύριο.
Και το δικό μου είχε και μου την αλλάξανε.
Αλλά δεν έκανα τον έλεγχο για να δω αν είναι κλειδωμένος η όχι.
Το μαγαζί εννοείς; Αυτοί μεταπωλητές είναι, έτσι τα αγοράζουνε από τον ..χονδρέμπορα. Λίγοι έχουν και πουλάνε απείραχτα, όπως έρχονται από το εργοστάσιο.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
Λοιπόν είχα αγοράσει ένα πριν την Πρωτοχρονιά από εδώ το οποίο το πήρα και ήταν σφραγισμένο και όταν το άνοιξα είχε οφισιαλ Ρομ. Τώρα έχω πάρει άλλο πριν από 2 μέρες και όταν το παρέλαβα δεν ήταν σφραγισμένο. Όταν έκανα την παραγγελία τους ζήτησα μια συσκευή με την οφισιαλ Ρομ και μου είπαν ότι κανόνισαν να την περασουν με κάποιον ειδικό άλλη Ρομ από αυτή που είχε διότι καθυστερήσε και η παραγγελία.
Ναι ναι, το πουλάνε κιόλας σαν "'εξτρα" υπηρεσία προς τους πελάτες.
Πριν 2-3 χρόνια αν θυμάμαι καλά, κάποιοι μάλιστα χρεώνανε και εξτρα λεφτά για πέρασμα μαιμουρόμ ..