Γίνε πιο συγκεκριμένος και πες δυο λόγια σε τι φάση είναι το κινητό για να πάρεις μια σωστή απάντηση. Κλειδωμένο ξεκλείδωτο official/unofficial... κλπΟ/H Nikos Tsarpas έγραψε:
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Γεία σας!Έχω πάρει την έγκριση για ξεκλείδωμα και κοιτάω τον οδηγό Ξέκλείδωμα του Bootloader.. Θέλω να ρωτήσω αν χρειάζετε να κατεβάσω developer Rom ( η την έχω ήδη;) ή πάω κατευθείαν στο βήμα 2 που λέει; Απο εκεί και πέρα με βάση την εμπειρία σας ποια ρομ πρέπει να κατεβάσω;
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
-
@tzan δυστυχώς έχεις unofficial Κινέζο μαϊμού ρομ.
Κάνε αρχικά έλεγχο του bootloader να δεις αν είναι ξεκλείδωτος ή κλειδωμένος.
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Αν είναι κλειδωμένος προσπάθησε να ξεκλειδώσεις με αυτήν πρώτα μιας και έχει αναφερθεί από μέλη του φόρουμ ότι ξεκλείδωσαν επιτυχώς με αυτήν.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το έχω κάνει bootloader unlocked:no και bootloader secure:yes
=============== Μαρ 10th 2017, 4:30pm ===============
Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>.
Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. Αυτό εννοείς ; Αν ναί πού την βρίσκω μέσα στο κινητό μου; -
Όχι δεν σου είπα αυτό. Σου είπα να προσπαθήσεις να ξεκλειδώσεις με την ήδη υπάρχουσα rom.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το έκανα φίλε μου και γράφει Unlocked successfully.
-
-
Ωραία μπορείς να μου στείλεις έναν οδηγό και ποιά Ρομ αξίζει ν περάσω; Ισχύει ότι πρέπει η μπαταρία να είναι 80% και πάνω;
-
-
Τέλειαα, ευχαριστώ, πάω να ξεκινήσω την διαδικασία
=============== Μαρ 10th 2017, 5:12pm ===============
Έχω και άλλη ερώτηση τελικάποιά ρομ απο όλες ν κατεβάσω την
xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRVbeta1_7.2.24.zip (New)? -
-
Με έχεις βάλει σε σημαντικό δίλημμα τόση ώρα σκέφτομαι τι τύπος είμαι
Και χαλαρά να ξεκινήσω συνήθως γίνεται περιπέτεια. Επίσης δεν ξέρω να ξεχωρίζω ποιά είναi Stable και ποια develop..
=============== Μαρ 10th 2017, 6:49pm ===============
Τελικά είπα να κατεβάσω την xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRVbeta1_7.3.2.zip
Καλή είναι;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα