Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Μου προέκυψε ένα θέμα, όταν πατάω fastboot flash recovery recovery.img μού γράφει στο cmd error: cannot load 'recovery.img' ξέρετε τι μπορεί να φταίει;
-
Ο/H tzan έγραψε:
Μου προέκυψε ένα θέμα, όταν πατάω fastboot flash recovery recovery.img μού γράφει στο cmd error: cannot load 'recovery.img' ξέρετε τι μπορεί να φταίει;
cd / -->Enter
cd adb --> Enter
και δώσε ξανά την εντολή.
Υπ' όψιν θα πρέπει να ανοίξεις το παράθυρο εντολών ως διαχειριστής. -
το googlara και μου έλεγε να αλλάξω το ονομα απο το recovery αλλα δεν έπιασε. εκανα αυτό που μου είπες και έγινε. Thanks
=============== Μαρ 10th 2017, 8:46pm ===============
Την έβαλα!! Ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια, θα την κάνω test drive και θα ενημερώσω για τυχόν προβλήματα. -
-
Καλησπέρα παιδιά.
Πέρασα σε έναν φίλο μου την Ελληνική ρομ stable που πήρε το ίδιο τλφ με εμένα και αυτός το παρέλαβε με σαπιο ρομ. Μετά από 1,5μιση μέρα μου λέει ότι του κάνει κάποιες επαννεκινήσεις και μένει πολλή ώρα στο σχήμα mi στην αρχή.
Σκέφτηκα σαν πρώτη λύση να του πω να κάνει factory reset μέσω recovery. Συμφωνείστε η διαφωνείστε? Κάποια άλλη λύση?
Σημείωση: Το δικό μου μια χαρά πάει χωρίς κανένα κόλλημα.
Ευχαριστώ. -
-
Ο/H dhmlaz έγραψε:
Οπότε τι προτείνεις?
Ευχαριστώ. -
-
3 μήνες κι εγώ με stable 8.1.2 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κάνε αυτό που λέει ο Ηλίας και format data και πέρασε τη ρομ ξανά
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τι ωραίοι τύποι εκεί στο gearbest! Παρά το γεγονός ότι μου είπαν πως έτσι είναι όλα τα tempered της nillkin και πως δεν είναι ελαττωματικό δέχτηκαν να μου στείλουν τζαμπε άλλο τζαμακι, σκέφτομαι να ζητήσω τη μάσκα που πιάνει όλη την οθόνη εσείς τι λέτε; Έχει κανείς κάποιο συγκεκριμένο στο redmi pro που να είναι καλό;;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Εγω παρέλαβα πριν από μερικές μέρες το Luanke full coverage tempered glass. Έιμαι ικανοποιημένος με το προϊόν.Καταλαβα τεράστια διαφορά σε σχέση με το απλό που είχα δηλαδή αυτό που σου κάνουν δώρο όταν αγοράζεις το κινητο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα