Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H akis95 έγραψε:
εχω το κινητό 5 μέρες. Πριν 2 μου έβγαλε αυτά τα σύμβολα (κοιτάξτε screenshot). Τα βγάζει μόνο στην εφαρμογή της κάμερας. Μήπως ξέρετε τι είναι? Ευχαριστώ
Πρέπει να έχει να κάνει με ρυθμίσεις της κάμερας Άκη.
Δοκίμασες να αλλάξεις κάποιες ρυθμίσεις, να δεις αν αλλάζουν και αυτά τα σύμβολα;
Επίσης έχεις ανεβάσει 2 φορές το ίδιο screenshot -
Τα είχε και σε εμένα αλλά νόμιζα πως είναι έτσι. Δεν με ενοχλούσαν. Πέρασα Stable και έφυγε. Κάποιοι στιγμή σε μια συνάντηση με το Team Θεσσαλίας στη Λάρισα το ανέφερε φίλος ότι του το έβγαλε μετά από κάποια xtrv που πέρασε. Δεν είναι κατι που ενοχλεί η ανησυχητικό. Εκτως άμα ενοχλεί εσένα.
=============== Μαρ 12th 2017, 4:29pm ===============
Βασικά από την αρχή τα είχες τα σύμβολα απλό δεν τα πρόσεξες. -
Παιδιά καλησπέρα.
1. Αν θέλουμε π.χ να περάσουμε μια καινούρια ρομ με καθαρή εγκατάσταση πρέπει πρώτα να κάνουμε κατάργηση του Google λογαριασμού μας;;
2. Τι διαφορά έχει το factory reset με το format data στο twrp;;
3. Πριν κάνουμε install rom μπορούμε να κάνουμε wipe το data, system, internal storage, για να μπει η Ρομ καθαρή;;
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
@dfoust
1. Όχι δεν είναι απαραίτητο. Θα σβήσει μαζί με τη ROM.
2. Αν κάνεις κλικ επάνω στους όρους που μόλις έγραψες, θα παραμεμφθείς στην επεξήγηση τους στο λεξικό! Εκεί θα διαβάσεις τι κάνει το καθένα και θα δεις τις διαφορές!
3. Μπορείς απλά θα πρέπει να έχεις το zip της rom μέσα σε Micro SD ή σε USB Stick μέσω OTG. -
Ευχαριστώ Γιώργο,
Ήμουν από tapatalk τώρα διάβασα τι κάνει το καθένα, αλλά δεν έβγαλα άκρη πότε πρέπει να κάνουμε format data, είναι σαν να κάνεις wipe τα πάντα;;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το factory reset σβήνει τα αρχεία χρήστη και τις ρυθμίσεις του χωρίς να πειράζει το λειτουργικό σύστημα, ενώ το Format Data γράφει μηδενικά (δημιουργεί εκ νέου το σύστημα αρχείων δηλαδή) σε όλο το Data Partition.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Wipe data κάνεις όταν περνάς από μια διαφορετική ρομ σε μια άλλη πχ από xtrv σε Stable και το αντίθετο ή από μια ίδια beta1 rom σε beta2. Από τα λίγα που ξέρω οι ποιο πολλοί κάνουν Wipe catch και dalvick. Και Data για καθαρή εγκατάσταση ή αν περάσουν σε διαφορετική ρομ.
Κάπου διάβασα ότι κάποιος έκανε ένα Wipe δεν θυμάμαι τι και έχασε τα imei και μπήκε σε άλλες διαδικασίες. Έχε το νου σου. -
-
Tο ίδιο μού κάνει καί εμένα με Ελληνική stable..Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Εμανα δεν μου το κάνει με Stable. Μήπως επειδή δεν έχω κανέναν στη λίστα φραγων.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα