Έχεις βγάλει την μεμβράνη προστασίας του τηλεφώνου;. Γιατι δεν υπάρχει άλλη περίπτωση εκτός της κατασκευαστικης αστοχίας. Άρα αλλαγή. Είσαι μέσα στην εγγύηση
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
Ο/H dfoust έγραψε:
Δεν έχω κανένα πρόβλημα και εγώ με την οθόνη το αντίθετο θα έλεγα ότι είναι χάρμα οφθαλμών, φίλε με τι λογισμικό το έχεις;;
Έχει δοκιμάσει κανείς την τελευταία dev;; πώς πάει από μπαταρία;;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εννοείται ότι έχει βγει η μεμβράνη. Την έχω όπως μου ήρθε από το gearbest με international stable, βέβαια έχει ελληνικά μέσα οπότε φαντάζομαι θα είναι πειραγμενη. Τώρα δλδ για εγγύηση πρέπει να σταλεί πίσω δεν γίνεται εδώ Ελλάδα σωστά; Κατά τα άλλα όλα δουλεύουν άψογα. Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως έτσι είναι οι led οθονες και απλά μου ξενίζει αλλά τα χρώματα σε σχέση με το παλιό μου redmi 3 pro είναι τελείως αλλαγμένα.
-
Γιατί δεν ανεβάζεις μία φωτο από το πώς τα δείχνει, γιατί η oled είναι φοβερή.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Λοιπόν φίλε, έχω το 4gb-&128 oled και προέρχομαι από Samsung. Eιναι κατά την ταπεινή μου γνώμη πολύ καλύτερο. Εάν προσθέσουν και μερικά πρόσθετα όπως η Samsung τότε δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος το συγκεκριμένο μοντέλο. Ας πιέσουμε όσο μπορούμε να γίνει αναβάθμιση σε nougat όσο γρηγορότερα.
-
τι εννοεις ειναι πολυ καλυτερο απο samsung? στις οθονες αμολεντ? ναι αν ηρθε απο S3 συμφωνω, απο εκει και μετα η σαμμυ εχει υπερ-αριστες οθονες. Και δεν ειναι καλυτερο το redmi pro, φαινεται και απο τα χαρακτηριστικα της που δινει αντιθεση 1:60000 ενω η σαμμυ απειρο. Ειναι παντως πολυ καλη του redmi
-
Συγκρίνω απόδοση προς τιμή με ταυτόχρονη σύγκριση τεχνικών χαρακτηριστικών. Με 275 ευρώ δεν υπάρχει αντίστοιχο Samsung. Χρειάζεται ακόμα από 112 - 140 ευρώ
-
Παιδιά,είχα το ίδιο πρόβλημα με την οθόνη, και ήταν εύκολα αντιληπτό γιατί είχα το ίδιο τηλέφωνο το οποίο χάλασε από νερό και μόλις πήρα καινούριο το ίδιο κατάλαβα αμέσως την διαφορά.
Αυτό που έγινε είναι ότι μόλις πέρασα την ελληνική XTRV και έβαλα αυξημένη αντίθεση στις ρυθμίσεις οθόνης, η ποιότητα επανήλθε όπως ακριβώς τη θυμόμουν από το προηγούμενο κινητό.
Ίσως όμως και να ήταν σύμπτωση , μπορεί η οθόνη να χρειάζεται απλά μερικές μέρες λειτουργίας για να έρθει στα " ίσια" της, τι να πώ..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Γιατί τόσο χαμηλά?
Αυτό πια, χτυπάει 100-ρα!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα